2789
عنوان

۱۹ سالت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 127 پست

منم فردا 19 سالم میشه.عین خودتم

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۳سال پیش ۱۹سالم بود😔😔

چقدر زودگذشت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من 20 سالمه پارسال رفتم ارایشگری میگم کاش از چن سال پیش میرفتم دیره الان  

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                

دانشجوی ترم یک بودم. یادش بخیر خیلی روزای خوبی بود

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بهترررین سال زندگیم بود با دوستام توی خوابگاه 😍😍😍بعدشم که عشقمو دیدم وای خدا اون روزا رو میخوام😭😭😭😭😭

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺

من الان ۱۹ سالمه 

اتفاقا برو پی یه رشته ای و واقعا هم پیشو بگیر

لخیز داری هم اگر پیگیرش بشی به یه جایی میرسی

یه ماه دیگه بیشتر نمونه  بخون برو یه رشته که نسبتا دوس داری

حتی هنر

با خلاقیت توی انواع رشته ها میشه به پول رسید

من نونزده زایمان کردم ،گل پسرم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍