2777
2789
عنوان

ی چیز خیلی رو مخمه😰

271 بازدید | 28 پست

ببخشید عزیزان

۱۸/۵ سالمه تقریبا😂

از هفده سالگی با ی پسری دوست بودم 

اولین دوستم بود البته.   خیلی خاطرخواه داشتم از پسرا😂😂

ولی محل نمیدادم.  اما از این یکی خوشم اومد و محل دادم😂😂

یک سال و نیم تقریبا دوست بودیم. یکبار هم حتی دستمو لمس نکرد👍

و یک ماه و نیم پیش نامزد کردیم.  پسری خیلی با ادب و فعال و ورزشکار و خوشتیپ😎

بیست سالشه تقریبا.   

کار اشتباهی کردم تو این نامزد کردم؟

نه ...ولی الان چرا باید این سوالو بپرسی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد کردی حالا میای میپرسی حداقل قبلش میپرسیدی😂😂

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

خوشبحالت من۲۳سالمه ادم درست اطرافم نیست

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺

سن تو مشکلی نداره ولی 20 کمه بری پسر  

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                

سنتون کمه ولی امیدوارم خوشبخت بشین درکنار هم

سعی کنین سیاست ها و ظرایف زندگی مشترک و همسرداری رو یاد بگیری

هنرسکوت رو

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
ان شاء الله ک انتخاب درستی کرده باشی.. خوشبخت باشید.. این دوره دوره شناخته.. خوب بشناس طرفتو... ب فک ...

ممنون عزیزم😘

من امیر رو تو اون یکسال و نیم شناختم.  چون اصلا درگیر هوی و هوس نبود و واقعا دوستم داشت

ایراد نداره آبجی توکل کن بخدا😘

چیو توکل به خدا😭خدا که منو رها کرده و نمیبینه

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
سنتون کمه ولی امیدوارم خوشبخت بشین درکنار هم سعی کنین سیاست ها و ظرایف زندگی مشترک و همسرداری رو یا ...

ممنون عزیزم😘

آره دیگه من در اصل اومدیم اینجا اینارو یاد بگیریم دیدم فقط دارن درباره مادر شوهر و جاری بحث میکنن😂😂😂😰