2777
2789
عنوان

ی چیز خیلی رو مخمه😰

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست
ممنون عزیزم😘 من امیر رو تو اون یکسال و نیم شناختم.  چون اصلا درگیر هوی و هوس نبود و واقعا دوس ...

خوشبخت باشید گلم... در کنارش ب اهدافت هم فکر کن... باعث پیشرفت هم بشید ب رویاهاتون حتما فکر کنید و واسش تلاش کنید ❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیو توکل به خدا😭خدا که منو رها کرده و نمیبینه

همه ی زمانی اینو فک میکنین

اگه، تازه اگه تو رو ول کرده باشه چیزایی رو بهت داده ک نمیبینی 

خدا رو دوست داشته باش تا دوستت داشته باشه گلم😘

ممنون عزیزم😘 من امیر رو تو اون یکسال و نیم شناختم.  چون اصلا درگیر هوی و هوس نبود و واقعا دوس ...

پسرا تو این سن خیلی احساسات پاکی دارن  

تو هم ظرافت و دخترونگیتو اون اداهاتو سریع زنونه نکن 

خوششون نمیاد

طناز و بامنطق باش

مسئولیت پذیری رو یادش بده چون از نظر عقلی تو بالغ تری

خلاصه اینکه باهم زندگی رو بسازین

همه ی زمانی اینو فک میکنین اگه، تازه اگه تو رو ول کرده باشه چیزایی رو بهت داده ک نمیبینی  خدا ...

باشه دوسش دارم چون چاره دیگه ای ندارم

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
ممنون عزیزم😘 آره دیگه من در اصل اومدیم اینجا اینارو یاد بگیریم دیدم فقط دارن درباره مادر شوهر و جا ...

نه در مورد خانواده ی شوهر سعی کن از اول جبهه نگیری نسبت بهشون خیلی هم صمیمی نشو رازهاتو بهشون نگو

در مورد پسرشون بدگویی نکن پیششون چون هیچ وقت پسرشون و نمیندازن طرف تو رو بگیرن

احترام بزار احترام ببین

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
پسرا تو این سن خیلی احساسات پاکی دارن   تو هم ظرافت و دخترونگیتو ادن اداهاتو سریع زنونه نکن&nb ...

ممنون عزیزم

نه با شناختی که من دارم خیلی خیلی بیشتر از من مسئولیت پذیره

چون بالا عرض کردم مامان باباش از بچگیش فوت کردن خیلی مرد و مسئولیت پذیر بار اومده

نه آبجی چون از بچگی مامان باباش فوت کردن خیلی مرد بار اومده با ادب و کاری و تلاشگر

خوبه پس.خوشبخت شی

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                
نه در مورد خانواده ی شوهر سعی کن از اول جبهه نگیری نسبت بهشون خیلی هم صمیمی نشو رازهاتو بهشون نگو د ...

میدونم میگم تو نی نی سایت اینطوره😂😂😂

خواهرش رفیق صمیمه 😂

مامانشم که با باباش فوت کردن تو ی تصادف😢

میدونم میگم تو نی نی سایت اینطوره😂😂😂 خواهرش رفیق صمیمه 😂 مامانشم که با باباش فوت کردن تو ی تصا ...

خدا رحمتشون کنه

قبل عقد دوستته بعدش میشه خواهرشوهرت خواه ناخواه یه سری حساسیت ها پیش میاد

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.