بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 عنوان محافظ تشک 152 بازدید | 7 پست برای بچه ای که جاشو خیس میکنه خوبه؟ چه تشکی مناسبه برا بچه؟ چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد! 1399/04/01 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدا۱۳۷۰ عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2417 هیچی دوتا کیسه زباله رو روش پارچه پهن کن یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
یلدا۱۳۷۰ عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2417 هیچی دوتا کیسه زباله رو روش پارچه پهن کن و بعد متخصص اورو لوژی یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 هیچی دوتا کیسه زباله رو روش پارچه پهن کن میخوام تشک خوشخواب بگیرم براش.اینقد گرونن که میترسم خرابش کنه..گفتم محافظم بگیرم براش.یعنی جلوشو نمیگیره؟ چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 و بعد متخصص اورو لوژی زیاد نیست.شاید ماهی دوماهی یبار چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
یلدا۱۳۷۰ عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2417 میخوام تشک خوشخواب بگیرم براش.اینقد گرونن که میترسم خرابش کنه..گفتم محافظم بگیرم براش.یعنی جلوشو نمی ... رو خوشخوابم همین کیسه زبالخ رو دوتا رو هم بنداز بعد روش پارچه بکش شورت آموزشی میتونی بخری وسطش پلاستیک داره نرم و راحته نم پس نمیده چند سالشه یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4310 رو خوشخوابم همین کیسه زبالخ رو دوتا رو هم بنداز بعد روش پارچه بکش شورت آموزشی میتونی بخری وسطش پلاست ... بزرگه😅ده سالشه.شبا زیاد اب میخوره اینجوری میشه.خیلی کم. چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
یلدا۱۳۷۰ عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2417 بزرگه😅ده سالشه.شبا زیاد اب میخوره اینجوری میشه.خیلی کم. 😃فک کردم سه چهار سالشه پسر منم یکی دوبار پیش اومده هندونه و نوشابه زیاد بخوره هروقت یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم