2777
2789
عنوان

دلم گرفته. بچه...

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست
والا نمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی بذار بگم . من یه پسر دارم و یکسال اقدام بودم برای دومی و نمیشد .& ...

تو خوابم خیییییلی اینجور خوابا میبینم .خواب حیوون حتی خود جن هم خواب میبینم . من ماه اول اقدامم با اولین بار باردار شدم اما خواهرم خییییلی خییییلی تعجب کرده بود همش میگفت چقدر سریع گرفته فکر نمیکردم انقدر زود باردار بشی .یه هفته بعد حرفش سقط شد. همیشه ته دلم یجوریه میکم چشم خوردم دیگم بارداری نداشتم ازون موقع. حالا نمیدونم چکار کنم که رفع چشم زخم بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خوابم خیییییلی اینجور خوابا میبینم .خواب حیوون حتی خود جن هم خواب میبینم . من ماه اول اقدامم با ا ...

به نظرم از طریق نماز و قرآن اقدام کن حتما نتیجه میگیری. 

خواهرتون خودش مشکلی داره از جهت بارداری؟

یا حسادت و تنگ نظری دارن ؟ 

تو خوابم خیییییلی اینجور خوابا میبینم .خواب حیوون حتی خود جن هم خواب میبینم . من ماه اول اقدامم با ا ...

ای جونم عزیزم. 

منم 5سال و نیم واژینیسم بودم تازه ی ماهه درمان شدم. 

منم غم و نبود بچه تو زندگیم حس میشه. این ماه اول اقدامم امیدوارم هم شما و هم هما منتظرا و بعدش من بزودی دامنمون سبز بشه

به نظرم از طریق نماز و قرآن اقدام کن حتما نتیجه میگیری.  خواهرتون خودش مشکلی داره از جهت باردا ...

خیییییلی قران میخونم نمازمم میخونم. 

خواهرم بچه داره بزرگ داره ولی الان چندساله اقدام به بارداریه که نمیشه. کلا میگه نازایی زیاد شده واسه همین تعجب کرده ازینکه من سریع باردار شدم