2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا از این بحث ها جدا بشیم بازم نمیتونین کنکور بدین

وقتی یه دانشگاه دولتی قبول میشید و انصراف میدد تا یکسال از کنکور محروم میشید

اگه دوست ندارید نرید چون گرفتاری داره

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

من پزشکی میخوام ولی با این اوصاف تربیت معلم قبول میشم میخوام سال بعدکنکور نظام جدید بدم

به این راحتی هم نیستا،هر چه قدر هم که بلد باشی کتاب های نظام جدید و نظام قدیم فرق داره حالا باز فیزیک و ریاضی بهتره

به گظرم اگه پزشکی میخوای هنوز هم وقت داری که همین امسال در بیای

من پزشکی میخوام ولی با این اوصاف تربیت معلم قبول میشم میخوام سال بعدکنکور نظام جدید بدم

ببین منم کنکوری ام، ولی حقیقت اینه که اصلا کار راحتی نیست، و اصلا ارزش این همه سختی رو نداره

یکی از همکلاسیام که خیلی زرنگ بود یه سال موند روانشناسی قبول شد، ما مدرسه تیزهوسان بودیم ، کلاسمون فقط یه نفر پزشکی آورد، با اینکه ۶ تا زرنگ داشتیم

یکی دیگه از زرنگ هامون رفت رادیولوژی، یکی دیگه پرستاری تهران

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
همون اول تعهد میگیرن از ادم میشه بعدا تعهد داد؟؟ 

نه نمیشه

بعد دو ماه که بری دانشگاه از استان فراخوان میزنن برای اینکه حکما رو صادر کنن

باید یه سری معاینه پزشکی انجام داد و یه تعهد خدمت محضری هم میگیرن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

عزیزم اصلا از این بحث ها جدا بشیم بازم نمیتونین کنکور بدین وقتی یه دانشگاه دولتی قبول میشید و انصرا ...

میتونه کنکور بده سال بعد اگه اسفند ماه انصراف داده باشه،

اما نمیتونه رشته های روزانه رو انتخاب کنه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

به نظرم الکی خودت رو اذیت نکن پزشکی هم مدینه ی فاضله نیست. حوصله داری یه سال دیگه بشینی سخت درس بخونی آیا بشه آیا نه؟ بعدش دوباره هفت سال عمومی و چهار سال تخصص، تازه از روز اول دانشجویی هم حقوق نمی دن، درآمد میلیاردی هم فقط پزشکان انگشت شمار دارن. 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید. 

یه هزینه چند میلیونی باید برای فسق تعهد بدی که این میزانش به این ربط داره که چقد از 8 سال تعهدو گذرونده باشی که پس برای دانشجوها حداکثرشه به علاوه دو برابر حقوق دوران تحصیلتم باید بدی

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....