2777
2789
ولی باور کن قصدم این بود که واقعیت رو بهت بگم اما خوشحالم که امید گرفتی. امیدوارم کنکور رو بترکونی

ببینم چی میشه نمیدونم بیشتر حرف فامیل ادم میترسونه مخصوصا یه عمویی دارم گیر سه پیچ داده به من دست بردارم نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمینی عزیزم؟تازه کارا درامدشون کمه؟ منم میخام دندون بخونم

اگه وضع مالیت خوبه و می تونی هزینه مطب و یونیت و... بدی و تو چهار پنج سال اول با بیمار کم به مشکل مالی نمی خوری خوبه. البته زمان ما وام می دادن برا خرید یونیت و... اما خب باید اونقدری دربیاری که بتونی وام رو پس بدی. اگه وضع مالیت خوب نیست که باید بری تو مطب دیگران و درصدی کار کنی نهایتا. اگه برنامت بلند مدته برو اما ه فکر می کنی امروز دندان پزشک بشی فردا پورشه سوار میشی نرو. من دندانپزشک نیستم من مهندسی خوندم اون موقع مهندسی خیلی رو بورس بود. یعنی منو کتک هم می زدن نمی رفتم معلمی بخونم!!! اونم با رتبه سه رقمی! چون اون موقع ما فکر می کردیم مهندسی مدینه فاضله ست اما الان که دارم مقایسه می کنم میبینم بزرگترین اشتباه عمرم رو انجام دادم. فکر کن باید از هشت صبح تا چهار بعدازظهر بری تا حقوق یه دانشجو معلم رو بهت بدن!!! البته اگه خیلی مهندس کاربلد و ماهری باشی و تو کارخونه دولتی یاخصولتی باشی خب کاری ندارم مشخصه که بیشتره. بعدشم هر کسی خودش تصمیم گیرنده هست شمام حالا کنکور بده ببین رتبت چند میاد بعد با مشاور و.... مشورت کن انتخاب رشته کن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید. 
اگه وضع مالیت خوبه و می تونی هزینه مطب و یونیت و... بدی و تو چهار پنج سال اول با بیمار کم به مشکل ما ...

منم سال۸۶ کنکور دادم منم قدیمیم😂

ارشد تغذیه دارم ولی خوب تصمیمیاتی گرفتم

راس نیگی اونموقع اونجوری بود، الان نمیدونم اوضاع دندون چطوره

عمومی که فاتحش خوندست. دندونم میگن انگار رو به اشباعه و مشتری نیست چون ملت پول ندارن که، اگه درامدش ۲۰-۳۰میلیون باشه خوبه

لایکم نکنین لطفا❤️