2777
2789
عنوان

سونو Nt

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
 آوا بهار پسره عزیزم سالم باشه ایشالا😍

جدی 😍😍😍

چطوری حدس زدین یا واقعا بلدین؟😍😍

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قلب و کلیه و معده نرماله جفتت خلفیه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
جدی 😍😍😍 چطوری حدس زدین یا واقعا بلدین؟😍😍

ن عزیزم حدسی نگفتم سونو کاملا شبیه پسره مخصوصا جمجمه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
مطمئنی؟امروز سونو ب من گف احتمالا دختر

اره عزیزم دکتر چون هنوز ناحیه تناسلی تشکیل نشده بوده گفته اما جمجمه کاملا پسره ایشالا سونو آنومالی مطمئن میشی

پس چرا ب من گفتن دختر؟🤔

منم سونوم واسه پسرم کاملا اینجوری بود اما چون ناحیه تناسلی درست نشده بود گفت دختر یه هفته بعد گفت پسر تو هفته ۱۳ گاهی اشتباه میشه ایشالا سالم باشه

منم سونوم واسه پسرم کاملا اینجوری بود اما چون ناحیه تناسلی درست نشده بود گفت دختر یه هفته بعد گفت پس ...

اها ممنونم ازت خانومی😘

هم نفس لحظه به لحظه ی من...زود بیا جان مادر👼💜💙
منم سونوم واسه پسرم کاملا اینجوری بود اما چون ناحیه تناسلی درست نشده بود گفت دختر یه هفته بعد گفت پس ...

رهاجان منم عکس بزارم میگی؟خوشبحالت انقدر اطلاعات داری.من دوقلو دارم.دیروز رفتم غربالگری اول.وسطای هفته ۱۳هستم