elawwwhe مدیر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 138 عنوان سونو Nt | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست دوستان عکس سونو غربالگریمو بذارم میتونین تفسیر کنین؟و کسی هس ک بتونه از روی عکس تعیین جنسیت بگه؟؟ هم نفس لحظه به لحظه ی من...زود بیا جان مادر👼💜💙 1399/04/01 | 18:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوابهار۱۳۹۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6662 آوا بهار پسره عزیزم سالم باشه ایشالا😍 جدی 😍😍😍چطوری حدس زدین یا واقعا بلدین؟😍😍 بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
آوابهار۱۳۹۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6662 @هلما1370 بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
raha_azz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 عزیزم قلب و کلیه و معده نرماله جفتت خلفیه زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
raha_azz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 جدی 😍😍😍 چطوری حدس زدین یا واقعا بلدین؟😍😍 ن عزیزم حدسی نگفتم سونو کاملا شبیه پسره مخصوصا جمجمه زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
elawwwhe مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 138 ن عزیزم حدسی نگفتم سونو کاملا شبیه پسره مخصوصا جمجمه پس چرا ب من گفتن دختر؟🤔 هم نفس لحظه به لحظه ی من...زود بیا جان مادر👼💜💙
آوابهار۱۳۹۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6662 ن عزیزم حدسی نگفتم سونو کاملا شبیه پسره مخصوصا جمجمه مرسی عزیز🥰🤩😍😘 بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
raha_azz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 مطمئنی؟امروز سونو ب من گف احتمالا دختر اره عزیزم دکتر چون هنوز ناحیه تناسلی تشکیل نشده بوده گفته اما جمجمه کاملا پسره ایشالا سونو آنومالی مطمئن میشی زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
raha_azz عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 4201 پس چرا ب من گفتن دختر؟🤔 منم سونوم واسه پسرم کاملا اینجوری بود اما چون ناحیه تناسلی درست نشده بود گفت دختر یه هفته بعد گفت پسر تو هفته ۱۳ گاهی اشتباه میشه ایشالا سالم باشه زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
elawwwhe مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 138 منم سونوم واسه پسرم کاملا اینجوری بود اما چون ناحیه تناسلی درست نشده بود گفت دختر یه هفته بعد گفت پس ... اها ممنونم ازت خانومی😘 هم نفس لحظه به لحظه ی من...زود بیا جان مادر👼💜💙
ماماتسنیمی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 85 منم سونوم واسه پسرم کاملا اینجوری بود اما چون ناحیه تناسلی درست نشده بود گفت دختر یه هفته بعد گفت پس ... رهاجان منم عکس بزارم میگی؟خوشبحالت انقدر اطلاعات داری.من دوقلو دارم.دیروز رفتم غربالگری اول.وسطای هفته ۱۳هستم