2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

199 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من دیروز دوقلوهام واکسن دوماهگی زدن.تاچندروز باید قطره استامینوفن بدم بهشون؟؟

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

24 ساعت اول هر ۴ ساعت یک بار  میدم روز دوم میبینم تبش کمه هر ۶ ساعت میدم روز سوم معمولا تموم میشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
24 ساعت اول هر ۴ ساعت یک بار  میدم روز دوم میبینم تبش کمه هر ۶ ساعت میدم روز سوم معمولا تموم می ...

الان تبشون ۶ ساعت نداده بودیم قطره ۳۷.۵ بود همون ۶ ساعته بدم یا۴ ساعت؟قبلش که ۴ ساعته میدادم تبشون ۳۷.۲ بود

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان تبشون ۶ ساعت نداده بودیم قطره ۳۷.۵ بود همون ۶ ساعته بدم یا۴ ساعت؟قبلش که ۴ ساعته میدادم تبشون ۳ ...

اگه تبشون بالاست همون ۴ ساعت بده امشبم. چون شبا موقع خواب هم تب میره بالا......حواست باشه قطره هم دادی دیدی بدنشون گرمه حتما پاشویه هم انجام بده

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اگه تبشون بالاست همون ۴ ساعت بده امشبم. چون شبا موقع خواب هم تب میره بالا......حواست باشه قطره هم دا ...

باشه.ممنون ازلطفتون

دو روز ،من پنجشنبه واسه پسرم زدم، طفلی خیلی اذیت شد،کلی بی قراری میکرد، کمپرس سرد و گرم فقط یادت نره

گذاشتم کمپرس ولی بازم ورم کرده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792