2777
2789
عنوان

بینی😁

96 بازدید | 6 پست

سلام عصر همگی بخیر🤗

تعداد رای : 12
نظرسنجی
من راضیم بینی زیبایی دارم
6
50%
من ناراضیم بینی بزرگی دارم
5
41%
عمل کردمش
1
8%

تنها خوبی صورتم بینیمه هر کی میبینه میگی عمل کردی هیچ کس هم باورش نمیشه که عمل نکردم تا عکس های بچگیمو نشونش بدم خلاصه تو خیابونم خیلی بهم میگن بینیتو کجا عمل کردی ولی تنها مزیتم همینه😀😀😀

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️
تنها خوبی صورتم بینیمه هر کی میبینه میگی عمل کردی هیچ کس هم باورش نمیشه که عمل نکردم تا عکس های بچگی ...

خوشبحالت منم بینی باریک و کمی درازه اطرافیانم بهم میگن به صورتت میاد ولی من دوس دارم بینی کوچیک باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت منم بینی باریک و کمی درازه اطرافیانم بهم میگن به صورتت میاد ولی من دوس دارم بینی کوچیک باشه ...

بی خیال ، وقتی بینیت به صورتت میاد چرا باید خودتو اذیت کنی همین جوری خودتو دوست داشته باش در ضمن  تو خارق العاده ای  چون آفریده ی خدایی 💙

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️