2777
2789
عنوان

از پوشك گرفتن

72 بازدید | 5 پست

پسرم ٢سالو 6ماهش هست حدود ١ساله كه فقط براي پي پي پوشكش ميكنم .يعني از ١سالو ٦ماهگي فقط براي مدفوعش پوشك ميكنم .مياد ميگه پي پي دارم پوشكش ميكنم حالا مدتيه دارم تلاشمو ميكنم كه كلا پوشكش نكنم .پريروز خيلي اتفاقي بهش گفتم اگه تو دستشويي پي پي كني برات ي جايزه خيلي خوب ميخرم يهو گفت باشه خودش شلوارشو دراورد بدو بدو رفت دستشويي و پي پي كرد .اينم بگم كه بارها بهش مفتم برات كادو ميخرم اما اصلا نميپذيرفت .حالا ديروز كه كلا پي پي نكرد امروز يهو گفت پوشكم كن صب داستان داشتيم بأهم كه كلا گفت مامان پي پي ندارم ،حالا دوباره ظهر گفت پوشكم كن گفتم نه مامان بريم دستشويي بالآي ١٠بار با گريه رفتيم دستشويي وايميستاد ميگفت نميتونم .همشم گريه ميكرد پي پي ندارم شلوارمو پام كن ي چرخ ميزد تو خونه ديستشوييش ميگرفت گريه ميكرد پوشكم كن باز ميرفتيم دستشويي و......اخر گفتم تو شلوارت دستشويي كن با هزار مكافات دستشويي كرد .حالا چيكار كنم نگران فردام .ميگم اين كارم اشتباه بود كه بهش گفتم تو شلوارت هرجا دوس داري پي پي كن و اينكه همين مسئله باعث اضطرابش نميشه .؟

دختره من وقتی دوسال و دو ماهش بود کلا از پوشک گرفتم. 

خیلی تلاش کردم و سخت بود ولی اخرش موفق شدم 

انشاالله شماهم بتونین براحتی از پوشک بگیرین

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیچاره بچه. 

گیج شده

میخوای از پوشک بگیری کلا بگیر دیگه این کارا چیه دیگه. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

خب خیلی بچه رو گیج کردی به نظرم. یهو کامل از پوشک بگیر دیگه. یه دفعه اینجا یه دفعه اونجا بچه گیج میشه قاطی میکنه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush