2777
2789
عنوان

کرونا و عروسی

415 بازدید | 21 پست

سلام.

کسی هست که عروسی خودش یا نزدیکانش بخاطر کرونا عقب افتاده باشه؟

بدون عروسی رفتن سر خونه زندگیشون؟

آخه من چند نفری رو شنیدم اینکارو کردن، که بدون عروسی رفتن سر خونه زندگیشون تا بعد از کرونا عروسی بگیرن.

به نظرتون اصلا ذوقی میمونه برای عروسی اونموقع؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه حداقل مهمونا اون ذوق رو واسه عروس دوماد ندارن

چرا بخدا.فامیلِ ما ۳ سال رفتن آمریکا و باهم زندگی کردن بعد اومدن چه جشن تووووپی گرفتن.به قدری هم خوش گذشت که نگو

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

آره برادرم،البته عروسمون اصرار داره الان یه جشن کوچیک بگیریم.انشالله که بشه و این آرزو به دلشون نمونه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

چرا بخدا.فامیلِ ما ۳ سال رفتن آمریکا و باهم زندگی کردن بعد اومدن چه جشن تووووپی گرفتن.به قدری هم خوش ...

چون جشنشون توپ بوده خوش گذشته

وقتی بدونی زن و شوهر باهم زندگی کزدن

شب وصال گذشته

دیگه بیشتر شبیه مهمونیه تا عروسی

این البته نظر شخصبه منه 

بنده هم ملاک خلقت نیستم

Nobody dies a virgin, life F*cks everybody!

ولی جدا از کرونا بنظر منم دیگه بزن و بکوب جالب نیس خب یعنی چی یکی بنوازه بقیه هم حرکات موزون برن یجوریه آخه از بس بودیم تو این مراسمات عادی شده ولی وقتی از عادت و ناخودآگاه خارج میشی میبینی خنده داره 

یه مراسم بگیر لباس عروس بپوش و عکس بنداز برو سر خونه زندگیت  زندگی باید شاد باشه وگرنه این مراسمات تاثیری نداره

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
چون جشنشون توپ بوده خوش گذشته وقتی بدونی زن و شوهر باهم زندگی کزدن شب وصال گذشته دیگه بیشتر شبیه ...

آخه میدونی چیه،اونزمان که شبِ وصال دقیقا شبِ عروسی بود گذشت دیگه.الان توو همین نی نی سایت آمار بگیر ببین چند درصد دورانِ نامزدی و عقد کارشون رو کردن.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...