2789
عنوان

سابلیمینال🤔🤔

1998 بازدید | 25 پست

من یه کانال تو تلگرام داشتم واسه یه خانومی بود ب اسم ساناز اسبقی، تو کانالش ساب بود واسه رنگ چشم صورت خوش زاویه گرد .چشم درشت مژه ی فلان و...  

خلاصه رفنم عکسای صاحب کانالو تو پیج اینسناش دیدم نمیگم زیبا نبوداااا همه ادما زیبان 

ولی یجوری یود احساس کردم تا حالا یه ساب گوش نداده یا اگ داده واقعی نیستن اینچزا!.

مگ میشه یه خانومی ک خودش این چیزارو داره ب ملت میده نخواد چشماش  درشت کنه یا بینیشو کوچیک یا...

خلاصه دیگ بیخیال سابلیمینال شدم 

خودم ساب گرد شدن صورت رو گوش میدادم

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

بلایکم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

قبولش ندارم

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساب حقیق نیست

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
گوش نکنیا عزیزم.اینا همشون یه یپام مخفی شیطانی داخلشون هست که فقط ضمیر ناخوداگاهت متوجه میشه.خیلی حا ...

پس چرا گذاشته تو کانال واقعا از خدا نمیترسن 

۹۹/۹/۹ من به بزرگترین آرزویم میرسم الـ💋هی هزاران با شکرت💐💐💐💐💐💐
سلام منم کانال اسبقی رو دارم دنبال پیجشم میشه آدرس پیجشو بدی 

همون ایدیه کاناله قانون جذب

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
گوش نکنیا عزیزم.اینا همشون یه یپام مخفی شیطانی داخلشون هست که فقط ضمیر ناخوداگاهت متوجه میشه.خیلی حا ...

عزیزم بستکی داره چه سابی گوش بدی شما فارسی گوش بده یا فقط برا خودت بگو بسازن اونموقع دیگه شیطانی نیست

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرامشم فقط یاد خدا

دوستان لطفا قبل از اینکه درباره کاری نظر بدید حتما دربارش تحقیق کنید این امواج و موسیقی ها تاثیر شیطانی نداره و صرفاً روی ضمیر ناخودآگاه انسان اثر میزاره و به ذهن انسان جهت میده. مگه اینکه به انسان میگن اشرف مخلوقات پس هیچ چیز بعید نیست!

خیلی ها از این دست کارها انجام دادند و به شخصه دیدم که نتیجه گرفته. باور انسان میتونه هرچیزی خلق کنه وقتی باورت تغییر ظاهر و جایگاهت باشه بی شک خلق میشه و هرچی اعتقادت بیشتر باشه سریع تر اثرش رو میبینی.

سابلیمینال ها در هر زمینه کار شده و نتیجه های خیلی خوبی هم داشته و فقط پشتکار و ایمان لازم داره وگرنه نه هزینه ای داره(مثل عمل های خطرناک و گران) و نه صدمه ای میزنه. 

به شخصه ساب لاغری رو اول از همه انجام دادم که مطمین بشم که حقیقت داره یا نه و به یک ماهه نکشید که هرکسی که منو دید از تغییرات ظاهری و لاغری من گفتند درحالی که من همون برنامه غذایی قبلی رو داشتم و فقط ساب گوش داده بودم و مرتب انجام میدم.

وقتی ضمیر ناخودآگاه باور به تغییر داشته باشه شک نکنید که به چشم اون تغییرات رو میبینید...