2777
2789
عنوان

همه بيرونن ك😐

123 بازدید | 6 پست

اينستا استوري اين بلاگرا معروف نگاه ميكني ميبيني همگي يا مركز خريد هستن يا پارك خيلي جالبه ك بچه كوچيك هم ميبرن

اگ كرونا تموم شده بگن ماهم بريم

اي بابا

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تموم شده برو

🔴شناسایی ۲۳۶۸  بیمار جدید کرونا در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹۲۳۶۸  مورد مبتلای جدید به کرونا داشتیم. ۱۱۶  نفر در ۲۴ ساعت گذشته فوت کردند.
🔹تعداد کل مبتلایان در کشور به ۹۵۲ ۲۰۴  نفر و تعداد کل قربانیان به ۹۶۲۳  نفر افزایش یافت.
🔹بهبود یافتگان‌ هم ۵۹۱ ۱۶۳  نفر هستند. ۲۸۸۷  نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
🔹 استانهای خوزستان، هرمزگان، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و سیستان و بلوچستان در وضعیت هشدار قرار دارند./ایرنا

منم که دیگه میرم بیرون.والا من از دی خونه بودم دیگه ی ماهیه که قرنطینه رو شکستم.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.