2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طلا تیر ماه میریزه بچها اصلا نگران نباشید 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن

دیگه ازدست دررفته همون جورمیره بالا حالااگه بخوادبیاپایین ۱۰۰۰تومان۱۰۰۰تومان میاد😔😔

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
Hala bara nazare mardom ke Adam nabauad bekhare o Vali maemoolan be cheshme sarmayeh behesh negah mi ...

دیگه انقد نوسان داره به چشم سرمایه هم نمیشه نگاه کرد بهش ، بنظرم اگه یکم با مطالعه پیش بریم بورس محل سرمایه گذاری مناسب تریه همیشه زنده و در حال افت و خیزه 

ما چه طور ازدواج کنیم؟ چطور خونه بخریم؟ چطور جشن عروسی بگیریم؟ چطور طلا بخریم؟؟؟؟ چطور جهزیه بخریم؟؟ ...

من در شرف ازدواجم از پارسال ترسیدم ب بابام بگم حالا با این شرایط واقعن ضرر تو ضرر کردم

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
به خدا نمیفهمممم فک کنم بدبختتون منمممم :(  همه فک کنم دارننننننن فقط من بدبختمممم میری بیرون ...

اره جن روژ پیش میخواستم گوشیم عوض کنم ایفون ۸پلاس بگیرم ۹تومن بود دیشب رفتم بگیرم شد ۱۲😐😐😐اومدم خونه نگرفتم

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌
نفروش دیگه نمیتونی بخری من فروختم عین چی پشیمونم الان حتی یک‌گوشواره هم ندارم درسته زمین خریدم چن بر ...

اونم میگه زمین بخریم. میگه فقط النگوهات و گردنبندت بفروشیم. فقط منتظرم بیاد خونه بگم نمیفروشم😄

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃