2789

اره زیاد

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه از ازدواج اولت عبرت نگیری به اندازه اولی بی گدار به آب بزنی صد در صد دومی که سهله. هزار بارم ازدواج کنی بازم شکست میخوری. باید ببینی ازدواج اول کجاش اشتباه بود. به چه چیزایی توجه نکرده بودی . ایراد کار کجا بود. مشاوره بری. همینطوری الکی از این شوهر به اون شوهر برات شانس نمیاره. 

یه خانم مستقل و قوی 

کلا معمولا از چاله دراومدن و تو چاه افتادنه مگه یه مشکل حاد لاینحل باشه مثلا ازاشناهای ما همسرش مشکل جنسی داش... خب طلاق گرف، ولی اگر بخاطر اخلاق، ویژگی یا فامیلش باشه، خب ادم بی عیب الان فقط امام زمان که ایشونم در پس پرده غیبته ؛) هرکس یه عیبی داره، این عیب نه حالا یه عیب دیگه، خودمونم کلی عیب داریم.

شما دوباره ازدواج کردی؟

نه من شش سال ازدواج كردم ولي خيلي خيلي اذيت شدم وسختي وتمام اين مدت تلاش براي درست كردن زندكيم كردم ولي فايده نداره فقط دارم خودم هدر ميدم ولي از جدايي ميترسم همش ميترسم عجله داره ميكنم 

ولي باهركس حرف ميزنم بهم ميكه هركس جاي تو بود زودتر ازشش سال تموم ميكرد