2777
2789
عنوان

کار در بارداری

84 بازدید | 10 پست

تازه باردارم ،یکم ظرف شستم و یه شام گذاشتم کمرم یهو درد گرفت ولی دراز میکشم قشنگ اروم میشه

اینا تو بارداری طبیعیه ؟

فعالیت خاصی ام نمیکنم زیاد

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
بله طبیعیه  من که صبح تا شب سرپام دیگه وقتی دراز میکشم حتی نمیتونم پهلو به پهلو بشم از درد&nbs ...

خیلی سخته یهو درد پر میشه تو کمر

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن کلا زیاد سر پا وانیسی و کار های سنگین انجام ندی (هم از نظر بلند کردن چیری هم از اون نظر که زمان کاری زاد باشه و برات سنگن باشه)

ولی فکر کنم طبیعیه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
سعی کن کلا زیاد سر پا وانیسی و کار های سنگین انجام ندی (هم از نظر بلند کردن چیری هم از اون نظر که زم ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

ممنونم از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
بذار بری ماه های بالاتر اون موقع درد و لگن درد و تنگی نفسی میبینی که نگو و نپرس😐😕 هرچی هم بشه میگ ...

الانم یکم راه میرم نفسم میگیره🙃

یکم دست هاتو تکون بده نرمش بده کمرتو بالاتنتو که به شکمت فشار نیاد راحت تر جا باز بشه توی بدنت

ممنون