2777
2789
عنوان

عکاس لازمه؟؟

232 بازدید | 30 پست

واسه مراسم عقدی که تو خونس عکاس لازمه؟؟

میخاستم بریم آتلیه ولی انگار نمیشه

پیشنهاد شما چیه؟؟

هزینه یه عکاس چقدره؟؟

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بچا نظر بدین لدفن🤕

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای معلومه ک نیازه😳دوتا عکس بگیر حداقل قاب کن

میدونم نیازه ولی عکس تو خونه که زیاد جالب نمیشه..دوست داشتم برم آتلیه به نظر شما چیکار کنم؟؟

ما قبل از عقد رفتيم اتليه  و ديگه برا مراسم عكاس نبرديم

آخه قبل عقد که محرم نیسیم

بستگی به تعداد عکس داره، الان که هوا خوبه،با عکاس هماهنگ کنید برید تو طبیعت عکس بندازید چند برابرم ق ...

به نظرتون میشه کاری کرد بعد عقد بریم آتلیه؟؟

میدونم نیازه ولی عکس تو خونه که زیاد جالب نمیشه..دوست داشتم برم آتلیه به نظر شما چیکار کنم؟؟

خب عزیز من تو‌خونه عکاس اگ ماهر باشه میاد عکسشو میگیره خودش پششت صحنه میندازه براش

چرا نمیتونی بری اتلیه؟

بستگی به تعداد عکس داره، الان که هوا خوبه،با عکاس هماهنگ کنید برید تو طبیعت عکس بندازید چند برابرم ق ...

تو طبیعت باید روز باشه..پس باید بگم قبلش صیغه بخونیم

خب عزیز من تو‌خونه عکاس اگ ماهر باشه میاد عکسشو میگیره خودش پششت صحنه میندازه براش چرا نمیتونی بری ...

چون قبل عقد محرم نیستیم بعد از عقدم میخوره به شب و شام هم چون باید بدیم دیگه به آتلیه نمیرسیم

2790
2778
2791
2779
2792