2777
2789
عنوان

خانوما بیایین😢😢😢😭😭😭

429 بازدید | 44 پست

امروز آز بارداری دادم مثبت در اومد اخرین پریودم هفته اول ماه رمضان بود

میخام سقط کنم شوهرم میگه هنوز بریم سونو بعد تصمیم میگیریم 

بچم هنوز ۱۱ ماهشه غذا نمیخوره شیر خشک نمیخوره فقط شیر من 

وای میترسم اجازه نده سقط کنم 

چ راه های خونگی بلدین  دارم دق میکنم 

همه جوره جلوگیری داشتم اصن موندم چجوری یچه مونده

سقط😑😑😑😑الان جییییغ میزنم

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترت حیفه اومده تو شکمت از دستش نده

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

الان دوماهه عمر داره تا شش ماه میتونی بچه اتو شیر بددی وعادتش بده که دیگه شیر نخوره  من الان دعا دعا میکنم بچه ام بمونه واسم باردلریمو به اتمام برسونم حالا کاری که شده مواظب باش وبه سرانجامش برسون وبعدش دستگاه ای یودی بزار از ک استفاده کن 

وا سقط چیه نگه دار مثه دوقلوها میشن

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

بهترین راهکاری که میتونم بهت بدم اینه که خلاف خواست خدا عمل نکنی چون بعد شدیدأ پشیمون میشی

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

سقطش نکن میدونم سخته .اماکاریه که شده وباعثش هم بی احتیاطی خودتون بوده .خداباز افتخارمادربودن رو بهت داده دلت میاد جگرگوشه ات روبکشی؟

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

میشه شیر داد حداقل تا ۶ ماهگی بارداری من نمیگم نگه دار یا بنداز چون واقعا در شرایط شما نیستم ولی میدونم تا حدود ۶ ماهگی میشه به بچه اول شیر داد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مال من ۶ هفتا ای بود از داروخونه قرص زیرزبونی خریدم سقط شد

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶