2777
2789
عنوان

درآمد؟؟؟

369 بازدید | 14 پست

سلام درآمد سوپر مارکت به نظرتون چقدره تو یه جای شلوغ

شوهرم پرستاره بهش گفتن برو تو سانتر عفونی و کرونا حالا من همش میگم نرو بیا مغازه میزنیم 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

دایی من چندین سال سوپری داره تا الان دوتا خونه چهار طبقه واسه پسراش ساخته،کلی زمین و ملک خریده

درامدش واقعا خوبه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایی من چندین سال سوپری داره تا الان دوتا خونه چهار طبقه واسه پسراش ساخته،کلی زمین و ملک خریده درام ...

چه خوب به نظرت یه مغازه رهن و اجاره کرد با چهل پنجاه تومن میشه جنس پر کرد

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
چه خوب به نظرت یه مغازه رهن و اجاره کرد با چهل پنجاه تومن میشه جنس پر کرد

نمیدونم بخدا

ولی خب حسابی سود داره

مثلا بطری نوشابه کوچیک ها رو 800 تومن میخرن ولی فروشش 2تومن هست

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

یعنی پرستاریو بزاره کنار؟

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 

من داداشم داره 

ولی مپلا ببین شوهت‌پر ستاره ۲۰ سال کار میکنه بازنشست میشه 

میتونه بجای بیمارستان تو کلینیک کار کنه 

یا تزریقاتی و‌خدمات پرستاری باز کنه 

و اگه خواست عصر یه مغازه بزنه و کار کنه 

ولی سوپر مارکت بزنه نمیتونید راحت زندگی کنید چونکه صبح ۹ تا ۱۲ شب باید سرکار باشه  

من داداشم داره  ولی مپلا ببین شوهت‌پر ستاره ۲۰ سال کار میکنه بازنشست میشه  میتونه بجای ب ...

دقیقااااا

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
این وسط فکر کنم واسطه هم دارن که با این حساب از سودشون کمتر میشه

من فاکتور داییم رو دیدم که نوشابه کوچیکا رو 800 واسش زده بودن

یا قبلا که چیپس دو تومن بود خریدش 1200 بود بعد به ازای نمیدونم چندتا کارتن یه کارتن هم مجانی بهشون میدادن