2821
2789

من برای مراقبت از رادین از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.

https://gahvare.info/i/5ee1488adb74f

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من برای مراقبت از رادین از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با س ...

این سایت عالیه . حتما عضو شو . فقط در مورد بچه هاست و خیلی عالیه 

برا سکسه میگم روده هاش بزرگ میشه ولی پسر منم خیلی سکسکه میکرد و علاوه بر اون تو خواب میپرید خوابش سبک بود و خیلی شیر میخورد بعد فهمیدم علایم ریفلاکس پنهانه اگه شکمش زیاد کار میکنه و این علایمو داره ببرش دکتر متخصص 

اشکال نداره دختر منم از وقتی تو شکمم یود خیلی سکسکه میکرد وقتی به دنیا اومد هم روزی کند بار سکسکه میکرد دکتر بردمش گفت معده ش گشاد میشه که شیر بیشتری جا بشه اصلا نگران نباش از قدیم گفتن بچه سالم سکسکه میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن