2777
2789
عنوان

درمان با دعا

85 بازدید | 8 پست

بچها امروز یه چیزی یاد افتاد گفتم براتون تعریف کنم‌شایدم باورتون نشد ولی بخدا واقعا درستع

بچها پدر بزرگ من یه ادم نابینا بود و خیلی اهل نماز روزه ادم پاکی بود خیلی گاهی فک میکردم عین فرشتها پاکه نماز مستحبی میخوند داعم تومسجد بود و جوری با ادما حرف میزد همه عاشق اخلاقش بودن

بعد پدر بزرگم خیلی نفسش پاک بود هرکی روی دستش زگیل در می امد ...میامدپیش پدر بزرگم و پدر بزرگ من روی یه مشت گندم یه دعایی میخوند و میمالید رو زگیل بعد میبردن  دفن میکردن گندمارو  بعد چند روز دستش خوب میشد یا اگه حیوون کسی گم میشد رو قیچی یه دعا میخوند و دهن گرگ میبست تا حیوون رو پیدامیکردن  یا اگه چشم کسی دردمیکرد دعا میخوند درست میشد

دوستان من اهل خرافات نیستما فقط اون خیلی نفس پاکی داشت و من الان ک یادم میوفته یجوری میشم‌ 

شماهم اطرافتون همچین ادمای خوبی هست؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم 

ببخشید میشه اسم وفامیلش بگین میخوام به نیت براورده شدن حاجتم براشون خیرات کنم 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
ببخشید میشه اسم وفامیلش بگین میخوام به نیت براورده شدن حاجتم براشون خیرات کنم 

میشه فامیلش رو نگم؟

صادق ابن زین العابدین بگید 

اسم پدرشه زین العابدین 

مرسی که خیرات میدی عزیزم ❤❤

من مادربزرگم اینجوری بود. از پدر بزرگش بهش رسیده بود. یک ادمای قدیمی خیلی بودن. خدا رحمت کنه پدربزرگ ...

اره ادمای قدیمی خیلی خوب بودن  و همچنین مادربزرگ شمارو 

میشه فامیلش رو نگم؟ صادق ابن زین العابدین بگید  اسم پدرشه زین العابدین  مرسی که خیرات م ...

ممنون عزیزم 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

عزیزم برای درمان زگیل نمیدونی چه دعایی رو به گندما میخوند

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان