2777
2789
عنوان

مسافرت

153 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان

اگ‌میشه بهم بگید برای مسافرت کجا میتونم برم ک هم خرج خیلی بالایی نکنم ولی جای خوب و لاکچری باشه.

یه ساله عروسی کردم ماه عسل هم نرفتم

اگ میشه دقیق بگید و هزینه هاشم بگید ک چقدره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منتظر حمله باش😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
االان واقعا شرایط درستی برای مسافرت نیست

میدونم عزیزم ولی واقعا خسته شدم انقدد خونه موندم.من فقط از دار دنیا یه مادرو پدر دارم نزدیکم هستن و افسرده شدم انقدر موندم خونه

تو این اوضاع همه ما تو خونه ایم ماهم یک ساله جای نرفتیم ولی بخاطر خودمون و بقیه تو خونه ایم تا زودتر این کرونا تموم بشه که راحت بتونیم همه با هم در کنار هم لذت ببریم این خود خواهی که بخوایم با رعایت نکردن قطع این بیماری و ب تاخیر بندازیم

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
میدونم عزیزم ولی واقعا خسته شدم انقدد خونه موندم.من فقط از دار دنیا یه مادرو پدر دارم نزدیکم هستن و ...

خداروشکر ک کنار پدر و مادرت هستی

من ک شهرغریبم همیشه تو خونه ام و تنها از کی گله کنم😓

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

تو این اوضاع همه ما تو خونه ایم ماهم یک ساله جای نرفتیم ولی بخاطر خودمون و بقیه تو خونه ایم تا زودتر ...

من ک نه ماه بخاطر بارداریم خونه بودم الان پسرم شش ماهشه هنوز ازشهرمون خارج نشدم😪😪😪

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

میدونم عزیزم ولی واقعا خسته شدم انقدد خونه موندم.من فقط از دار دنیا یه مادرو پدر دارم نزدیکم هستن و ...

وضعیت خیلیا همینه باید برای زحمات کادر درمان ارزش قائل شد الان چندروزه فوتی ها ۳رقمیه هنوز

بعنوان پیکنیک برید شهرهای اطراف نزدیک تا شرایط بهترشه

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤
ممنونم از راهنماییت😄🤣

😆😆

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

عزیزم تو خونه واسه خودت مشغولیت ایجاد کنه تو خونه افسردگی بگیری بهتر از اینکه بری کرونا بگیری. همه حوصله شون سر رفته باید تحمل کرد. فقط تو تنها نیستی همه همینه وضعشون اوناییم که رعایت نمیکنن هم خیلی ببخشیدا ولی بیشعورن فقط خودشونو میبینن و واسه خودشون مهمن