مونیکا۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 عنوان تیتربتا 113 بازدید | 27 پست سلام ماه قبل ۲۵ پریود شدم این ماه ۲۷ تیتر بتا دادم ۱۰۹۶ بود سینه درد ندارم اوایل یه کوچولو نوک سینه ام به لمس حساس بود ولی الان دیگه نه از صبح حس میکنم تب دارم عدد بتا خوبه؟ 1399/04/01 | 10:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 اره عالیه مبارکه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
تیله_صورتی عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 6037 مبارکه😍😍😍 خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
مونیکا۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 اره عالیه مبارکه مرسی عزیزم ولی علائم خاصی ندارم امروز هم تب دارم
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 مرسی عزیزم ولی علائم خاصی ندارم امروز هم تب دارم تب کلا تو بارداری برابعضیا هس من خودمم خیلیییی گرمم میشد و الانم میشه گ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 تیتر بتا شما چند بود؟ عزیزم ازمن بعد چهار روز تاخیر۸۱۲ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
مونیکا۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 نمیدونم چرا تاپیکای من بازدید داره ولی کسی جواب نمیده
مونیکا۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 عزیزم ازمن بعد چهار روز تاخیر۸۱۲ چند وقت بعدش رفتین سونو
مونیکا۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 تب کلا تو بارداری برابعضیا هس من خودمم خیلیییی گرمم میشد و الانم میشه گ میگم نکنه کرونا باشه؟
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 چند وقت بعدش رفتین سونو ۴۸ساعت بعدم تکرار کردم و یه هفته بعد رفتم انگار پنج هفته بودم و رفته بودم توشیش عزیزم،،چون من بادارو شدم دکترم گف برم ک یوخ خارج رحمی نباشه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
مونیکا۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 ۴۸ساعت بعدم تکرار کردم و یه هفته بعد رفتم انگار پنج هفته بودم و رفته بودم توشیش عزیزم،،چون من بادارو ... من دیگه تیتر بتا رو تکرار نکردم دکتر هم نرفتم آخه شهر ما کرونا کولاک کرده
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 میگم نکنه کرونا باشه؟ ن عزیزم خدانکنه مگ علایم دیگه هم داری؟؟عفونت نداری؟من اوایلش بقدری گر میگرفتم و داااغ بودم هرکی دس میذاش شک میکرد تازه فروردین بود و زیاد گرم نبود 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 من دیگه تیتر بتا رو تکرار نکردم دکتر هم نرفتم آخه شهر ما کرونا کولاک کرده شما بتات خوبه دگ فک نکنم نیاز باشه انجام بدی اره بخدا ادم میترسه مخصوصن میگن برای باردارا خطرناکه،کدوم شهری؟ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚