2777
2789
عنوان

قرار گذاشتیم

393 بازدید | 58 پست

قراره امشب با پسر عمم بریم‌بیرون 

دیروز داشتیم صحبت میکردیم بهش گفتم ریشاتونو یه کم کوتاه کنین لطفا گفت بیخیال این موضوع شو لطفا

من همه شرایطشو قبول کردم ولی اون به خاطر من حاضر نیس یه کم کوتاه کنه 

شما بگین چ جوری باهاش حرف بزنم امروز

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
بگو ریشات کوتاه تر بود خیلی بهت میومد همون موقع به دلم نشسته بودی😂

اخه از اول بلند بود😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو همونجوری ک من باید ظاهرمو طبق میل شما تغییربدم یا  درست کنم شمام باید ب علایق من تو ظاهرتون اهمیت بدین. ی چیز مهمیه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
بگو همونجوری ک من باید ظاهرمو طبق میل شما تغییربدم یا  درست کنم شمام باید ب علایق من تو ظاهرتون ...

میترسم بگه میتدنی قبول نکنی😂😅🤕

میخوای همین اول کاری به ریشاش گیر ندی؟؟؟

هنوز فعل مضارع دوم شخص جمع بکار میبری بزار حداقل افعالتون تبدیل به مفرد بشه بعد بگو

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
مردها با دنیای ما زن ها کاملا فرق میکنن عزیزم بهش گیر نده‌ این تنها جمله ایه ک میتونم بهت بگم تا م ...

ینی گیر ندم بهش؟؟

آخه گیر نیس فقط یه خواستس که ازش دارم

خب بگو مردای متنوع خیلی خوبن  مثلا یبار ریششون بلنده یبار کوتاه ادم باید متنوع باشه 😅

اینم ایده جالبیه

هستین اسکرینشو بزارم؟؟

میخوای همین اول کاری به ریشاش گیر ندی؟؟؟ هنوز فعل مضارع دوم شخص جمع بکار میبری بزار حداقل افعالتون ...

خب اخه میگه همیشه همینجوریه ریشام😐

من از ریش بلند میترسم خب

اینم ایده جالبیه

چون هنوز اولشه غیر مستقیم بگو 

لازم نیس مستقیم بگی حساسش کنی سعی کن چند روز دیگه هم بگی 

نه الان که فک کنه میخوای تغییرش بدی و اینجوری دوسش نداری 

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...