2777
2789
منم حساس نیسم اصن برام مهم نبود 

اهان دیروز دوستم میگه برو تو اتاق تاریک همه پنجره هارو ببند پرده هارو بکش چند ساعت بمون اونجا تو تاریکی😑

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تهران معلومه

خوشبحالتون  

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
به منمگزارش بگید منم باردارم .همش صورتم میخاره دیگه یه چنگال برداشتم با اون میخارونم.میگن نباید همزم ...

اره به خورشید نباید نگاخ کنی و دس به بدنت بزنی

من خونه ام خورشید کجا بود تو خونه🤣

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
من کور شدم از بس که هعی نگاه کردم ببینم خورشید چی شد  

منم آنقدر نگاه کردم چشام سیاهی رفت 🤪

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
وااا چ ربطی داره ‌ . چ خرافاتی خدایا 😄

اره منم تعجب کردم

اهان دیروز دوستم میگه برو تو اتاق تاریک همه پنجره هارو ببند پرده هارو بکش چند ساعت بمون اونجا تو تار ...

اینجا یه خانمی گفت تو ماه گرفتگی پرده هارو کشیده رفته زیر پتو پشت بچش یه لک بزرگ شده 

اینجا یه خانمی گفت تو ماه گرفتگی پرده هارو کشیده رفته زیر پتو پشت بچش یه لک بزرگ شده 

دیگه نمیتونم بشینم به این چیزاهم فکر کنم و به خودم استرس بدم

شماهم هرجور دوس داری و صلاحته انجام بده