اهان دیروز دوستم میگه برو تو اتاق تاریک همه پنجره هارو ببند پرده هارو بکش چند ساعت بمون اونجا تو تاریکی😑
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به منمگزارش بگید منم باردارم .همش صورتم میخاره دیگه یه چنگال برداشتم با اون میخارونم.میگن نباید همزم ...
اره به خورشید نباید نگاخ کنی و دس به بدنت بزنی
من خونه ام خورشید کجا بود تو خونه🤣
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اینجا یه خانمی گفت تو ماه گرفتگی پرده هارو کشیده رفته زیر پتو پشت بچش یه لک بزرگ شده
دیگه نمیتونم بشینم به این چیزاهم فکر کنم و به خودم استرس بدم
شماهم هرجور دوس داری و صلاحته انجام بده