2777
2789
عنوان

حضرت معصومه

332 بازدید | 29 پست

بیاین تا روز تولدشون که سه شنبه هست ی نذری نیتی انجام بدیم و هدیه کنیم بهشون میتونه مالی باشه یا معنوی مثلا یکی ی زیارت عاشورا هدیه میکنه یکی ی مبلغی کمک به جهیزیه میکنه اگه دوس دارین کامنت کنین 

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟

چله کلیمیه شروع میشه و به شدت حاجت میده

ذکرهاش رو سرچ کنید

من خودم‌دو بار چله حدیث کسا برداشتم‌هر دوبار حاجت‌گرفتم

از روز ولادت ایشون تاروز عرفه یا عید قربان میشه ۴۰ روز

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کی شروع میشه

سه شنبه روز ولادت

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
چله کلیمیه شروع میشه و به شدت حاجت میده ذکرهاش رو سرچ کنید من خودم‌دو بار چله حدیث کسا برداشتم‌هر ...

حاجت روا بشین گلم

خانوماتو رو خدا خاهش میکنم برا ما دعا کنید. ما رفته بودیم عروسی ازسر اجبار الان میگن تو تالار ی نفر کرونا داشته خاهر شوهرم رو بدنش کلی حوش زد ک میگن علائم کرونا است منم یکم نفس تنگی دارم دعا کنید  چیزی نباشه اخه خونه مامانم اینا رفتم خاهر برادرام کوچیکن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خانوماتو رو خدا خاهش میکنم برا ما دعا کنید. ما رفته بودیم عروسی ازسر اجبار الان میگن تو تالار ی نفر ...

عزیزم انشاالله چیزی نیست توسل کن به حضرت معصومه