نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
وااا بخاطر یه تاپیک خیانت که راست و دروغش هم معلوم نیست قسم خدا میدی که بیایید فکر کردم خدایی نکرده اتفاقی افتاده
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
وااا بخاطر یه تاپیک خیانت که راست و دروغش هم معلوم نیست قسم خدا میدی که بیایید فکر کردم خدایی نکرده ...
خب یعنی چی دروغ بوده؟آدم الکی مگه میشه همچین چیزی درمورد داداش زن داداشش بگه🙄🙄.بعدشم خب مگه چیه برام سوال بوده چی شده اخرش والا اونطور که میگفتن فکرکردیم کشت و کشتار راه افتاده😑😑
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
یه نفر تاپیک زده بود زن داداشم براش اینستا نصب کردم حالا چتاشو میتونست بخونه زن داداشه رفته با عشق قدیمش چت و قول و قرار اینم فهمید به پدرمادرش گفتن و رفتن در نبود داداشش سروقت زن داداشه تا اینجاش بودم بعدش که اومدم تاپیکه ترکیده بود
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند