جوجوییم مدیر عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 266 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست سلام وقتتون بخیر من ۲۰ هفته چهاروزمه...دوروزه ک ی طرف شکمم سفت میشه دردی ندارم ولی این سفتی شکم هست...امپول انوکسا هم میزنم روزی یکی ...دیشب ماما میگفت تکونای بچس بنطرتون ی سونوگرافی برم یا طبیعیه؟ 1399/04/01 | 08:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجوییم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 266 دکتر گفت ملین خوب نیست .. سعی کن با چیزای طبیعی راه بیفته من برام نوشت متخصصم خوردم بهتر شدم ...من بارداری پرخطر هم دارم
gan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 آب هم زیاد بخور هوا گرمه بدنت کم آب میشه... اگه دمیترون میخوری ممکنه برا اون باشه من اینطوری بودم. ب ... دمیترون نمیخورم ...فک کنم از سویق گندم بود یک هفته میخوردم بعدش اینجور شدم ... اره اب کم میخورم باید زیادش کنم خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
جوجوییم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 266 دمیترون نمیخورم ...فک کنم از سویق گندم بود یک هفته میخوردم بعدش اینجور شدم ... اره اب کم میخورم باید ... سعی کن برطرفش کنی عزیزم اخه یبوست خوب نیست من خودمم دچار بودم بهش با همین شربت خوب شدم با الو و انجیر اینا