2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم چشم امروز کمر درد دارم ولی خیلی نیست

حساس نشو ... تو بارداری هزار درد میگیری تازه اولت ... من ۵روز یبوستم ازبس میرم دسشویی فشار میدم کمرم و شکمم درد گرفته 😢 بعدشم اینا ک گفتی حرکات بچست .. ی بار خودشو باز میکنه ی بار جمع میکنه 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

اره عزیزم احتمالش هس من عمم اینجور شده بود دکتر گفت واسه اونه حتما شکمتو گرم کن و ببند راسی بستگی ب ...

اهان احتمال داره منم اینطور شده باشم تنم سرما برداشته باشه....میوه خیلی میخورم این روزا ولی طبعم گرم بود گرمتر شده

شکمتو نبند بدتر عرق میکنی... به اینا میگن انقباضات تمرینی براکستون هیکس... تا زمانی که همراه با درد ...

باشه عزیزم ممنونم...نه خدارشکر دردی ندارم جز همون دردای لگن و کمر هروزم...انشالله ک جوجوم خوب باشه

اهان احتمال داره منم اینطور شده باشم تنم سرما برداشته باشه....میوه خیلی میخورم این روزا ولی طبعم گرم ...

اها پس از طبع سرد نیس اما شکمتو با روغن زیتون آروم ماساژ بده بعد ببندش ایشالا خوب میشه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
حساس نشو ... تو بارداری هزار درد میگیری تازه اولت ... من ۵روز یبوستم ازبس میرم دسشویی فشار میدم کمرم ...

خب چرا به خودت ظلم میکنی زور نزن برا بچه بده... یکم آلو یا انجیر خیس کن بخور برگه زردآلو هم خوبه هم مقوی ان واست بچه خوبه هم شکمت راحت میشه... کمی روغن زیتون به غذات اضافه کن... نمیخوام بترسونمت ولی فشار آوردن برا بچه خیلی بده... 

حساس نشو ... تو بارداری هزار درد میگیری تازه اولت ... من ۵روز یبوستم ازبس میرم دسشویی فشار میدم کمرم ...

رازیم ب هردردی فقط جوجو خوب باشه...الهی منم ب یبوست دچارم شربت بگو دکترت بنویسه برات یا الو بخور..

خب چرا به خودت ظلم میکنی زور نزن برا بچه بده... یکم آلو یا انجیر خیس کن بخور برگه زردآلو هم خوبه هم ...

همه اینارو خوردم تاثیری نداشته 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

رازیم ب هردردی فقط جوجو خوب باشه...الهی منم ب یبوست دچارم شربت بگو دکترت بنویسه برات یا الو بخور..

دکتر گفت ملین خوب نیست .. سعی کن با چیزای طبیعی راه بیفته