2777
2789
عنوان

مامانا کمک

123 بازدید | 10 پست

سر شب بود دیگه می خواستیم شام بخوریم بابام با یه چمدون اومد خونمون .

گیر داده دیگه خونه نمیره .میخواد از مامانم جدا شه.انگار دعواشون شده.بخدا خانواده شوهرم بفهمن برام خیلی بده.دعا کنید سر عقل بیاد بره سر زندگیش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نپرسیدی دعواشون سرچی بوده گلم؟ اگه یه موضوع پیش اومده باشه قطعا آشتی میکنن ولی اگه طی سالها دعوا و بحث باشه ممکنه واقعا راه آشتی نباشه

عصابم حامله شد از بس ......خاهشا مخالف نظر منی ریپ نزن حوصلتو ندارم 🔕
الان ناراحته بعد ک اروم شد میره چ باحال مامانت نیومده اون اومده

دعا کن جلوی شوهرم ابروم رفت .هرچی بشه کف دست مادرش میزاره.

مادرش هم به دنیا میگه.

اگه مامانم میومد خجالتم کمتر بود.

خونه به نام مادرمه .مادرم گفته از خونه من برو بیرون.بهش برخورده .میخواد بابام صبح بره دادگاه .خدا کنه اروم شه.اصلا خوابم نمیره.

نپرسیدی دعواشون سرچی بوده گلم؟ اگه یه موضوع پیش اومده باشه قطعا آشتی میکنن ولی اگه طی سالها دعوا و ب ...

سالهاس دعوا دارن.ولی مسئله ها همه الکیه.مادرم زبون دراز و پدرم بی گذشت.فقط همین.سر ریز ترین موضوع ها ساعتها بحث دارن.این دومین بار بابام قهر میکنه.دفعه اول یک ماه رفت خونه عموم.خدا کنه این یکی انقدر طول نکشه.طایفه شوهرم آدم های خاصی هستن.بفهمن مسخره میکنن.

سالهاس دعوا دارن.ولی مسئله ها همه الکیه.مادرم زبون دراز و پدرم بی گذشت.فقط همین.سر ریز ترین موضوع ها ...

بابا مامانت خداقل بخاطر تو موتاه بیان

وخدایی ک بشدت کافیست...
دعا کن جلوی شوهرم ابروم رفت .هرچی بشه کف دست مادرش میزاره. مادرش هم به دنیا میگه. اگه مامانم میومد ...

نگران نباش ب مادرت بگو باهاش حرف بزنه برگرده خونه و ابرویی تورو بهونه کنه هم اشتی میکنن هم یه راهی ک مادرت زیرحرفش نزده

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
سالهاس دعوا دارن.ولی مسئله ها همه الکیه.مادرم زبون دراز و پدرم بی گذشت.فقط همین.سر ریز ترین موضوع ها ...

آخی عزیزدلم میدونم درکت میکنم خانواده پدر منم مث خانواده شوهر توان همش دنبال حرف در آوردن و مسخره کردنن از خدا میخام دعوای پدر مادرت تاثیری روی زندگی تو نزاره که باعث خجالتی و سرخوردگیت بشه😔 

عصابم حامله شد از بس ......خاهشا مخالف نظر منی ریپ نزن حوصلتو ندارم 🔕
نگران نباش ب مادرت بگو باهاش حرف بزنه برگرده خونه و ابرویی تورو بهونه کنه هم اشتی میکنن هم یه راهی ک ...

مادرم الان از بابام عصبی تره.مادرم بیرونش کرده.ای خدا گناه من چیه.نمی دونم چرا خونه برادرم نرفت یه راست اومده اینجا.دلمم براش میسوزه.ولی از طرفی برای خودم بدتره.