aelahe مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 71 عنوان کرم ضد لک 10460 بازدید | 19 پست تا حالا کسی از کرم گولد کوئین استفاده کرده؟ الهم صل علی محمد و آل محمد 1399/04/01 | 03:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aelahe مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 71 اسمش خیلی آشناس خیلی تبلیغ میشه الهم صل علی محمد و آل محمد
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 برای چی استفادش کنی جای لک؟ مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
aelahe مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 71 برای چی استفادش کنی جای لک؟ لک صورت منظورمه الهم صل علی محمد و آل محمد
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 لک صورت منظورمه کرم ها کلا بی فایده هستن یا کلی عوارض دارهروغن بادام تلخ بخرشب بزن رو لکه هاصبح بیدار شی میبینی یک شبه چ معجزه ای شده😊 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
aelahe مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 71 کرم ها کلا بی فایده هستن یا کلی عوارض داره روغن بادام تلخ بخر شب بزن رو لکه ها صبح بیدار شی میبین ... اتفاقا منم تا حالا از این کرمای ضد لک نگرفتم پون میترسم پوستم خراب بشه، ولی چندماه روغن استفاده کردم موثر نبود الهم صل علی محمد و آل محمد
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 اتفاقا منم تا حالا از این کرمای ضد لک نگرفتم پون میترسم پوستم خراب بشه، ولی چندماه روغن استفاده کردم ... روغن بادام تلخ مؤثر نبود؟😐 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 مطمئنی چیز دیگه ای نبودهچون برای من دو شبه از بین میبره لکه ها رو مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
aelahe مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 71 روغن بادام تلخ مؤثر نبود؟😐 نه متاسفانه😕 الهم صل علی محمد و آل محمد
aelahe مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 71 مطمئنی چیز دیگه ای نبوده چون برای من دو شبه از بین میبره لکه ها رو واقعا ، فک کنم فقط برا شما اینقد زود جواب داد ، وگرنه همه الان با روغن بادام درمان میشدن الهم صل علی محمد و آل محمد
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32259 واقعا ، فک کنم فقط برا شما اینقد زود جواب داد ، وگرنه همه الان با روغن بادام درمان میشدن هر کسی خبر نداره.و مطالعه نمیکنه😊 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
aelahe مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 71 هر کسی خبر نداره.و مطالعه نمیکنه😊 اینم ممکنه😊 الهم صل علی محمد و آل محمد
mahbanoo360 عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 864 لک صورت منظورمه من الان ۲۱ شبه ضد لک تراست استفاده میکنم .خداییش خیلی راضیم روز چهاردهم تغییرو رو خودم دیدم . مثل ضد لکهای دیگه هیچ برگشت نداره دسمال من زیر درخت آلبالو گم شده . . .
aelahe مدیر استارتر عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 71 من الان ۲۱ شبه ضد لک تراست استفاده میکنم .خداییش خیلی راضیم روز چهاردهم &nbs ... میشه عکسشو بفرستی الهم صل علی محمد و آل محمد