2777
2789

دعای غریبه برا غریبه زودتر اجابت میشه . 

واسه زندگی آروم و اینکه شوهرم باهام خوب بشه دعا کنید تروخدا 

سنی ندارم ولی افسرده شدم حتی یادم رفته چطور بخندم 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعای غریبه برا غریبه زودتر اجابت میشه .  واسه زندگی آروم و اینکه شوهرم باهام خوب بشه دعا کنید ...

😭😭 چقدر تلخ که هم دلیم

ان شاء الله زندگیت خوب بشه همسرتم آدم. 

توام دعا کن من زودتر طلاق بگیرم 

دلایل زیادی دارم...  کلی هم درموردش تایپک زدم!  الان حتی دوست ندارم منثی کنارم باشه&n ...

انشالله مشکلاتت حل شه آجی 🙏

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
😘😘😘 خیلی خستم...  خیلی چزارو نمیشه گفت

میدونم منم مثل تو بیا بهت یه روشی یاد بدم یکم خالی شی 

زمانی که تنهایی بشین روبه رو آینه و فکر کن یکی هست و باهاش حرف بزن و تمام حرفایی که نمیشه جایی زد رو اونجا بگو  خودتو خالی کن 

راحت شم از هرچی تحقیر و سرکوفته

چند سال ديگه اصلا به اين روزا فكر نميكني تلاشت را بكن حتما بهترين نتيجه را ميگيري عاقبت به خير بشي عزيز

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
میدونم منم مثل تو بیا بهت یه روشی یاد بدم یکم خالی شی  زمانی که تنهایی بشین روبه رو آینه و فکر ...

10 ساله دارم حرف میزنم و گریه میکنم 

روز به روز چالش جدید که همشونم افتضاحن

هییییییییی

خداکنه روی خوشبختی رو ببینم وگرنه طاقت نمیارم...