grill مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1154 عنوان دلم مرگ میخواد😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 39 پست ..... 1399/04/01 | 02:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooo71 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2528 دعای غریبه برا غریبه زودتر اجابت میشه . واسه زندگی آروم و اینکه شوهرم باهام خوب بشه دعا کنید تروخدا سنی ندارم ولی افسرده شدم حتی یادم رفته چطور بخندم دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
hannahzand عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 553 کنکوریم هیچی نخوندم خیلی ناامیدم همش دارن بهم سرکوفت میزنن منم کنکوریم فقط مشخصات کتابامو خوندم توی تمام عمرم فکر میکردم هوا مجانیه تا اینکه یه بسته چیپس خریدم
zahraaaaaaaaaaaa138 عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1066 منم کنکوریم فقط مشخصات کتابامو خوندم ایشالا با هم یه رشته خوب قبول بشیم
grill مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1154 دعای غریبه برا غریبه زودتر اجابت میشه . واسه زندگی آروم و اینکه شوهرم باهام خوب بشه دعا کنید ... 😭😭 چقدر تلخ که هم دلیمان شاء الله زندگیت خوب بشه همسرتم آدم. توام دعا کن من زودتر طلاق بگیرم
banooo71 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2528 دلایل زیادی دارم... کلی هم درموردش تایپک زدم! الان حتی دوست ندارم منثی کنارم باشه&n ... انشالله مشکلاتت حل شه آجی 🙏 دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
hannahzand عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 553 ایشالا با هم یه رشته خوب قبول بشیم ایشالا ناراحت نباش خواهر توی تمام عمرم فکر میکردم هوا مجانیه تا اینکه یه بسته چیپس خریدم
grill مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1154 انشالله مشکلاتت حل شه آجی 🙏 😘😘😘خیلی خستم... خیلی چزارو نمیشه گفت
banooo71 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2528 😘😘😘 خیلی خستم... خیلی چزارو نمیشه گفت میدونم منم مثل تو بیا بهت یه روشی یاد بدم یکم خالی شی زمانی که تنهایی بشین روبه رو آینه و فکر کن یکی هست و باهاش حرف بزن و تمام حرفایی که نمیشه جایی زد رو اونجا بگو خودتو خالی کن دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 22384 راحت شم از هرچی تحقیر و سرکوفته چند سال ديگه اصلا به اين روزا فكر نميكني تلاشت را بكن حتما بهترين نتيجه را ميگيري عاقبت به خير بشي عزيز هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
grill مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1154 میدونم منم مثل تو بیا بهت یه روشی یاد بدم یکم خالی شی زمانی که تنهایی بشین روبه رو آینه و فکر ... 10 ساله دارم حرف میزنم و گریه میکنم روز به روز چالش جدید که همشونم افتضاحنهیییییییییخداکنه روی خوشبختی رو ببینم وگرنه طاقت نمیارم...