2777
2789
عنوان

چی تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 21 پست
من رفتم دکتر و روانشناس و خوب شدم اما داروهامو میخورم 

روانشناس چرا?دکتر کجا و کی رفتین.داروهاتون چین عزیزم

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

من چند بار رفتم دکتر مغزواعصاب برای میگرنم دارو های مختلفی خوردم و اصلا خوب نبودن تا چند ماه سردرد داشت منو میکشت 

بعد دکتر مغز و اعصاب گفت دیگ نیا پیشم چون کاری واست نمیتونم انجام بدم 

منو معرفی ب دکتر پوست و مو برای بوتاکس ک انجام دادم خوب شدم اما موقتی 

بعد از اون منو معرفی کرد ب دکتر روانشناس خیلی خوب ک دوبار رفتم پیشش و خوبه خوب شدم خداروشکر 

داروهاشم توپیرامات و ماپروتیلین ک الان دارم مصرف میکنم و اگ همسرتون اینطوری شرایطش و عصبی باید بره روانپزشک یا روانشناس عزیزم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لرستانم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
من چند بار رفتم دکتر مغزواعصاب برای میگرنم دارو های مختلفی خوردم و اصلا خوب نبودن تا چند ماه سردرد د ...

روانشناس مثلا چکاوی میکنه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
روانشناس مثلا چکاوی میکنه

ی سری سوالات شخصی ازم پرسید ک مربوط می‌شد ب میگرن بخاطر همین عود کرده بود با توجه ب اینا بهم دارو داد

ی سری سوالات شخصی ازم پرسید ک مربوط می‌شد ب میگرن بخاطر همین عود کرده بود با توجه ب اینا بهم دارو دا ...

اها مرسی خبلی کمکم کردی عزیزم.

اها مرسی خبلی کمکم کردی عزیزم.

فدای تو