2777
2789
عنوان

چی تو زندگی

126 بازدید | 21 پست

دلسردتون کرده ؟تا نا امید شدین چرا؟

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

نداشتن بچه

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگرن شوهرم و دردای شدددید و همیشگیش.بی پولیمرن بیکاری شوهرم دیگه خستم خیلیییی 

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
چون بسیار دویدم و به هیچ جا نرسیدم 

اییییی منم حوصله دیگ سر اومده 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
میگرن شوهرم و دردای شدددید و همیشگیش.بی پولیمرن بیکاری شوهرم دیگه خستم خیلیییی 

عزیزم میگرن راه درمان داره دکتر خوب ببرید 

یا بوتاکس کن یا روش سنتی 

چون من داشتم خیلی بد بود مال من عصبی بود 

عادی شدن زندگی عاشقانم  توجه نکردن همسرم روزمرگی

چند وقته ازدواج کردی چرا عادی شده چی کم شده تو زندگیت 

خود زندگی  خیلی خیلی خالیه سراب و فریبه

اره منم هیچ خیری فعلا ندیدم از این زندگی 

عزیزم میگرن راه درمان داره دکتر خوب ببرید  یا بوتاکس کن یا روش سنتی  چون من داشتم خیلی ب ...

چطور برطرف شد مال شما

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
چطور برطرف شد مال شما

من رفتم دکتر و روانشناس و خوب شدم اما داروهامو میخورم