2777
2789
عنوان

پولیپ روده😭😭😭😭

1218 بازدید | 22 پست

بچه ها پدرم پولیپ روده داره 

کلونوسکوپی انجام داده و تیکه برداری کردن فرستادن آزمایشگاه 

حالم خیلی بده 

دعا کنید خوش خیم باشه 

خواهش میکنم

من بچه اولم و۲۰سالمه 

به شدت به پدرم وابسته ام😭😭😭😭😭😭

از بعد از ظهر که فهمیدم نتونستم چیزی بخورم و حتی پلک روی هم بذارم 

خیلی حالم بده 

بابام عاشق امام حسینه...اما تا حالا نشده که بره کربلا😣😔

دعا کنید مشکلی نباشه امسال بره کربلا

نگران نباش انشاءالله که چیزی نیست

منم چندبار پولیپ روده برداشتم چیزی نبود

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیزی نمونده بمیرم  خیلی نگرانم  دعا کنید خوش خیم باشه

چشم عزیزم ولی خیلی حساس شدی معمولا خوب میشه نتیجش 

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

پدرم فقط دل درد داشت یک ماهه  شما چه علائمی داشتید

دل درد داشتم وباعرض معذرت تو خون توی دفعم داشتم واشتهام کلا کم شده بود

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دل درد داشتم وباعرض معذرت تو خون توی دفعم داشتم واشتهام کلا کم شده بود

الان حالتون خوبه؟؟دیگه بعد از برداشتنش مشکلی پیش نیومد؟؟

خدایی نکرده بدخیم چه علائمی داره

الان حالتون خوبه؟؟دیگه بعد از برداشتنش مشکلی پیش نیومد؟؟ خدایی نکرده بدخیم چه علائمی داره

مشکلی که نه پیش نیومد خداروشکر

برای من خوش خیم بود وربطی به پولیپ وتوده سرطانی نداشت 

علائمشون یکیه وقتی نمونه برداری کنن معلوم میشه