2777
2789

منم دارم ولی نمیدونم از کجا پیگیری کنم بچه بودم تحت حمایت کمیته بودم اون موقه دادن بهم ولی الان نمیدونم کجا برم بفمم دارمش هنوز یا نه ولی چند سال پیش ک دولت میخاس پول بریزع برام یه کمی ریخته بودن از کجا بفهمم لطفا میدونید بگید

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم ولی نمیدونم از کجا پیگیری کنم بچه بودم تحت حمایت کمیته بودم اون موقه دادن بهم ولی الان نمید ...

برو‌کافی نت برات اطلاعاتت رو میاره بالا شماره ملی رو‌بدی

منم دارم ولی نمیدونم از کجا پیگیری کنم بچه بودم تحت حمایت کمیته بودم اون موقه دادن بهم ولی الان نمید ...

باید بری سایتی که آزاد سازی سهام رو میزدن از اونجا شماره شناسنامه نام پدر کدملیتو میزنی از طریق اون میتونی بفهمی کدوم بانکه

برو سایت سهام عدالت کدملی واینارو که ثبت کنی اگه سهام داشته باشی برات میاره میتونی ببینی سهام چندتومنی هست اگه قبلا هم شماره شبا میدادیدسود برات میریختن