2789
عنوان

حسادت

462 بازدید | 20 پست

تو شرایط خیلی بدی ام ...هزار جور مشکل  دارم ولی بقیه به مشکلات من و حال بد من هم حسودی میکنن ..

از جمله آشناهام خاله هام و زندایی هام ...

داییم تازه ازدواج کرده زنداییم ۱۶ سالشه و از من چند سالی کوچک تره خدا شکر قیافه ش م خیلی بد نیست داییم نمیدونم چی شده که نمیذاره بره مدرسه ..من دانشگاه میرم ..از وقتی اومد هی گفت خوش به حالت که تو دانشگاه میری در حالی که من دو سال به خاطر اخلاق پدرم پشت کنکور موندم در حالی که اولین بار رتبم خیلی خوب بود و دانشگاه سراسری هم قبول شدم منو که می بینه چشمهاشو پر اشک میکنه و حسرت میکشه از وقتی هی به زبون آورد دانشگاه ها بسته شدن من نتونستم برم دانشگاه ..قیافه ی من خدا رو شکر خوبه فرم بینیم چند باری گفت خوش به حالت بینیت خدادادی خوشگله بعد الان بینی من شکسته ..شاید به نظر شما خنده دار بیاد ولی میترسم حسودیش بهم آسیب بزنه من خودم هزار تا بدبختی دارم به نظرتون چی کار باید بکنم . 

ببخشید این وسط🙄

داییت چن سالشه حالا؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هررر بار کسی رو دیدید که احساس کردید چشمش دنبال جایگاه و موقعیت شغلی و... شما هستش و حسرت میخوره.

هررر بار کسی رو دیدید که از حسادت چشم دیدن شما و اموال شما و موقعیت شغلی و.. شما رو نداره.

🌹متناسب با اوضاع مالیتون، بگید خدایا فلان هزینه رو خیرات میدم و میندازم توی صندوق کمک به فقرا... ان شاء الله به نیت همین خیرات و بزرگی خودت، هرکی، من یا موقعیت شغلیم یا... رو از عمد، یا غیرعمد، یا حتی از مهر، چشم زده،  نظر چشمش رو رفع کن و بلا رو دور. 🌹

صندوق خیرات یعنی صندوقی که متعلق به خود شماست و با دستای خودتون به فامیل فقیر، یا دوست فقیر، یا همسایه فقیر. میخواین بدید. 😍نه صندوق کمیته امداد😑😑😑

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️