2777
2789
عنوان

🌺چله 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 334 پست
دوستان گل نهال اولین کسی بود که اومد اینجا و از برائرده شدن حاجتش گفت.. انشاالله قبل تموم شدن چله یک ...

ایشالا 🌹🌹🌹اول خواسته خدارو در نظر بگیریم با صلاح خدا با دعای عزیزان با نفسهای حق عزیزان همگی به نیت و خواسته قلبیتون برسید 🌺🌺🌺🤲🤲🤲🤲🤲

یعنی سه تا چله باهم؟ من یبار سه تا چله با هم برداشتم نتونستم تا اخرش برم عذاب وجدان گرفتم

چله یاسین اوایل بارداریم بود بعدش چله حجرات گرفتم 

الان آخرای چله حجرات هستم ولی این چله صلوات و استغفارم همزمان دارم 

تازه ذکرای دیگه ام کنارش میخونم 

تو تاپیکای ختم دسته جمعی دیگه ام در حد توانم صلوات وذکر برمیدارم 

تقریبا بعد از ظهرا مشغول اینام گاهی میوفته به شب☺️

من خیلی برام مهم بود یه پسر خدا بهمون بده حالا بخاطر شرایط و چیزایی که اطرافم بود 

واسه همین به هر دری زدم، هر نذری در توانم بود کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله یاسین اوایل بارداریم بود بعدش چله حجرات گرفتم  الان آخرای چله حجرات هستم ولی این چله صلوات ...

خدا سالم نگهش داره الهی

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
دوستان گل نهال اولین کسی بود که اومد اینجا و از برائرده شدن حاجتش گفت.. انشاالله قبل تموم شدن چله یک ...

یجوری شدم گفتی من اولین نفرم 

انشالا که بحق فاطمه زهرا که لحظه لحظه زندگیم بهش متوسل هستم همتون به خاسته دلتون برسید 

انشالا خاسته دلتون با خواست خدا یکی باشه 🙏

براتون سلامتی و عاقبت بخیری از خدا میخام 

دعا درحق دیگران خیلی خوبه، استجابت رو بیشتر میکنه 

خدا میدونه منم به حاجتم رسیدم مدیون دعای کدوم دل پاکی هستم شاید از دوستای همین جا باشه 

تو تاپیکایی که در حق هم دعا میکنن همیشه شرکت کنیم 

عزیزم من دوسه دفعه شده که یکی از ذکرا رو نتونستم بخونم چون چله های دیگه ام داشتم مثلا یه شب 500تاصلو ...

مرسی از توضیح کاملت

ان شاءالله همیشه حاجت روا باشی 

ولی دیگه نخوندم الان فکر کنم روژ ۲۰ چله باشه دیگه

شما برام دعا کنید دعاتون درگیره بدجور محتاجم

بازم مرسی 

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
مرسی از توضیح کاملت ان شاءالله همیشه حاجت روا باشی  ولی دیگه نخوندم الان فکر کنم روژ ۲۰ چله ب ...

انشالا خدا مشکلتو حل کنه عزیزدلم 🙏

ولی بنظر من از همینجا بازم شروع کن درسته تا عید قربان تموم نمیکنی ولی انشالا توکل به خدا بحق فاطمه زهرا به امید امام زمان تا عید قربان مشکلت حل میشه 💖

انشالا خدا مشکلتو حل کنه عزیزدلم 🙏 ولی بنظر من از همینجا بازم شروع کن درسته تا عید قربان تموم نمیک ...

مرسی از دلگرمی که میدی 😍

ان شاءالله شما هم همیشه حاجت روا باشید 

مرسی از دلگرمی که میدی 😍 ان شاءالله شما هم همیشه حاجت روا باشید 

ذکر یونسیه رو بخون عزیزم هرچقدر که دوس داری و میتونی 

هم آرومت میکنه هم انشالا به استجابت دعاهات نزدیکت میکنه 

لا اله الا انتَ، سبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالمین 

ذکر یونسیه رو بخون عزیزم هرچقدر که دوس داری و میتونی  هم آرومت میکنه هم انشالا به استجابت دعاه ...

ممنون نمی‌دونم چه طور تشکر کنم ازت آجی 

دوستان گلم امروز روز 23 چله هست.. بچه ها اگه دوست داشته باشین میتونیم بعد این چله باز هم چله ی دیگه ای برداریم

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
دوستان گلم امروز روز 23 چله هست.. بچه ها اگه دوست داشته باشین میتونیم بعد این چله باز هم چله ی دیگه ...

نه دیگه قراره تا عید قربان همه حاجت روا بشن  ان شاالله چله بعدی همه اعضای این تاپیک حاجت روا شده باشن