2777
2789
عنوان

🌺چله 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 334 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم 

من این چله رو به نیت سالم بودن بچم و پسر دارشدن شروع کردم دوتا دختر دارم

خداروشکر که امروز هم جنسیت بچم مشخص شد پسر بود و هم خبر سلامتیشو شنیدم 

انشالا همتون حاجت روا بشین 

آمین🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دوستای گلم  من این چله رو به نیت سالم بودن بچم و پسر دارشدن شروع کردم دوتا دختر دارم خدا ...

ایشالا سلامت به دنیا بیاد .ایشالا همتون به خواسته ی دلتون برسید 🌺

سلام دوستای گلم  من این چله رو به نیت سالم بودن بچم و پسر دارشدن شروع کردم دوتا دختر دارم خدا ...

خیلی مبارکتون باشه.. واسه من دعا من خدا منو لایق مادرشدن بدونه

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
خیلی مبارکتون باشه.. واسه من دعا من خدا منو لایق مادرشدن بدونه

قربونت برم ممنون

انشالا که خدا بحق فاطمه زهرا حاجتت رو بده 

من بجز این چله، چله یاسین و بعدم چله سوره حجرات گرفتم 

خداروشکر من از اینا جواب گرفتم انشالا که خدا برای توام بخاد خواهر گلم 😘😘😘😘

قربونت برم ممنون انشالا که خدا بحق فاطمه زهرا حاجتت رو بده  من بجز این چله، چله یاسین و بعدم ...

یعنی سه تا چله باهم؟ من یبار سه تا چله با هم برداشتم نتونستم تا اخرش برم عذاب وجدان گرفتم

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
دوستان من دو روز قبلی به خاطر فوت یکی از اقوام اصلا وقت نکردم بخونم ذکر رو میشه دو روز با امروز رو ...

عزیزم من دوسه دفعه شده که یکی از ذکرا رو نتونستم بخونم چون چله های دیگه ام داشتم مثلا یه شب 500تاصلواتمو نشد بگم فرداش گفتم 

یا مثلا 200تاشو گفتم 300تاش موندبا فرداش گفتم 

حتی چله یاسین هم داشتم یکی دوشب نشد بخونم با روز بعدیش میخوندم 

نمیدونم درست بود یا غلط، برای خودم مهم بود که چهل تا یاسین تو چهل روز خونده بشه 

خداروشکر حاجتمم گرفتم، بنظرم به قلبت رجوع کن خدا خلوص تو رو میخاد اینکه با قلبت ازش بخای، این کم و زیاد شدن‌ها فکر نمی‌کنم براش مهم باشه 

دوستان گل نهال اولین کسی بود که اومد اینجا و از برائرده شدن حاجتش گفت.. انشاالله قبل تموم شدن چله یکی یکی بیایم و خبرای خوب بدیم