2777
2789
عنوان

🌺چله 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 334 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از روز اول هر روز دارم میخونم

برای هم دعا کنید ایشالا نگاه خدا شامل حال هممون بشه به حق حضرت فاطمه همگی خواسته ی خدا خواستمون باشه به نیت دلمون برسیم 🌸🌸🌸🌸

سلامت باشی عزیزم . وای منه رو سیاه گفتم ک ی جا بهتون ک چند تا چله دارم شاید نتونم 😭😭😭😭کاش خطم می ...

پفسه جان به نیت کسی نخوندیم چون کسی نمیومد اعلام امادگی کنه.. من هر روز به صورت کلی واسه همه دعا می کنم.

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
ان شالله که زودی مامان شی یه بچه سالم و صلاح خدا بهت بده اشکال نداره هر روز خودم به نیتت براورده شدن ...

ممنونم هاها جون. انشاالله هر چی خیر باشه.. امروز روز هفدهم چله هست.. خدا قبول کنه از هممون.. منم واست دعا می کنم  

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
پفسه جان به نیت کسی نخوندیم چون کسی نمیومد اعلام امادگی کنه.. من هر روز به صورت کلی واسه همه دعا می ...

وای الهی شکر 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻خیلی ناراحت بودم اعصابم خورد بود . گفتم خدایا مدیون نشم . مرسی عزیزم . التماس دعا دارم ازت 🤲🏻😔

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
برای هم دعا کنید ایشالا نگاه خدا شامل حال هممون بشه به حق حضرت فاطمه همگی خواسته ی خدا خواستمون باشه ...

چشم عزیزم

انشاالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

۱۷ امین روز چله به پایان رسید ایشالا همگی به نیت قلبیتون برسید با نفسای حقتون برای دوستانتون دعا کنید 🌸🌸🌸🌸

هرکس پیامو دید اعلام حضور کنه یاعلی 🌺🌺🌺

۱۷ امین روز چله به پایان رسید ایشالا همگی به نیت قلبیتون برسید با نفسای حقتون برای دوستانتون دعا کنی ...

سلام عزیزم.هرروز ذکرها رو میگم و دعا میکنم که همگی تا عید قربان حاجت روا بشیم.ان شاالله همه به مراد دلشون برسن شفامریض،همسر خوب،بچه سالم،شغل پردرامد...

ان شاالاه همه حاجت روابشیم اول شفای همه مریضها

ان شاالله  باخواسته ی خدا با نفسای حق شما با دل پاکتون دعا کنید در حق هم چه اونایی که خواسته کوچیک دارن چه خواسته بزرگ دارن نگاه خداشامل حالمون بشه توسل به ۱۴ معصوم کنیم 🌺🌺🌺🌺تو این روزهای عزیز همگی به خواستمون برسیم با صلاح خدا.