2777
2789
عنوان

🌺چله 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 334 پست
ااا اره راستی ماهم لیست داشتیم ۳۰نفر چرا نمیان تو تاپیک بچه ها لطفا بیایید و برای هم دعا کنیم حرف بز ...

دقیقا شونزده روز از چله گذشته .. بجز سه چهر نفر کس دیگه ای سر نمیزنه. با وجود اینکه هم لایک شدن هم کامنت جواب داده شده.. من خیلی دوست داشتم هر رزو به نیت یه نفر بخونیم. حالا انشاالله به خواسته دلتون برسین . هر کس هم حاجت گرفت بیاد اینجا بگه.. منم اسمم مریمه به نیت بارداری..

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شونزده روز از چله گذشته .. بجز سه چهر نفر کس دیگه ای سر نمیزنه. با وجود اینکه هم لایک شدن هم ک ...

ان شالله که زودی مامان شی یه بچه سالم و صلاح خدا بهت بده اشکال نداره هر روز خودم به نیتت براورده شدن حاجتت صلوات بیشتر میفرستم 😉❤❤❤

چله همین تاپیک عزیزم ۵۰۰ صلوات ۵۰۰ استغفار

هرروز نرگس؟ من چله دارم چند تا . نمیدونم واقعا .🤔

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

باشه هستم . ان شاالله حاجاتمون براورده بخیر بشه واسه هممون ب زودی ان شاالله 🤲

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
عزیزم فکر کردم شما جز چله بودید 

ن نبودم . اما همینکه شما اینجوری فکر کردی صدام کردی یعنی خدا خواسته .این خودش نعمته . ممنون ک صدام کردی🥰

ن نبودم . اما همینکه شما اینجوری فکر کردی صدام کردی یعنی خدا خواسته .این خودش نعمته . ممنون ک صدام ک ...

عزیزم ایشالا هر چه زودتر خواستت براورده بشه🌸🌸🌸

ایشالا خدا صداتو بشنوه

عزیزم ایشالا هر چه زودتر خواستت براورده بشه🌸🌸🌸 ایشالا خدا صداتو بشنوه

ان شاالله ان شاالله . با دعای خیر شما عزیزان 

نرگس جون لیستو میدی ؟ از کی شروع کنیم ب خوندن؟

🌹🌸لیست نوبت افراد چله🌸🌹 1.zakhmiiii 2.مههههشید  ۳.پفسه 4.niiilo 5.یازهرا66 6.نرگس ۷. ...

نرگس جان من نبودم ک نخوندم اصلا .من تازه از الان اومدم. یاعلی نوبتتمم ک گذشته انگار .خدایا چی کار کنم 😭😭

نرگس جان من نبودم ک نخوندم اصلا .من تازه از الان اومدم. یاعلی نوبتتمم ک گذشته انگار .خدایا چی کار کن ...

چندین روز شرو شده .اشکال نداره عزیزم به حق حضرت زهرا کسایی که تو چله هستن حضرت زهرا کمک حالشون باشه شماهم همینطور

چندین روز شرو شده .اشکال نداره عزیزم به حق حضرت زهرا کسایی که تو چله هستن حضرت زهرا کمک حالشون باشه ...

سلامت باشی عزیزم . وای منه رو سیاه گفتم ک ی جا بهتون ک چند تا چله دارم شاید نتونم 😭😭😭😭کاش خطم میزدین الان ب نیت من خونده شده چ کنم اخه ای خدا 😭