2777
2789
عنوان

🌺چله 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 334 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدایی که بزرگی! ای خدایی که به هر که بخواهی بی حساب و کتاب می بخشی! ای خدایی که می شنوی! ای خدایی که توبه پذیری.. خدایا صلوات ها و استغفار دوستانم را می شنوی.. یکی برای فرزنددار شدن، یکی برای خانه دار شدن، یکی به نیت شفای عزیزش یکی به نیت کار و رزق و روزی صدایت می کنیم. می دانیم که تو دانا و قادر مطلق هستی.. پس دلمان را شاد کن به بزرگی و کرمت            

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 

سلام من آناهیتا هستم برای منم دعا کنید تا به آرزوم برسم منم برای شما دعا می کنم🥰 ذکرهای امروز رو گفتم

برای ثبت نام در دوره صفر تا صد طراحی چهره سیاه قلم با تخفیف ویژه به این آیدی در تلگرام پیام بدین @Anagreen3
امروز روز اول چلس

سلام

نرگس خانوم 

اگه امکانش هست اسامی تمام کسانی که داخل سایت هستن رو داخل یه پست بنویسید 

به صورت تگ شده ننویسید 

معمولی اسم بنویسید نا موقع خوندن برای هم دیگه دعا کنیم

ممنون

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
سلام نرگس خانوم  اگه امکانش هست اسامی تمام کسانی که داخل سایت هستن رو داخل یه پست بنویسید&nbs ...

سلام اسم منم مریمه..   

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 

🌻 بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا 🌻

✍️خداوند در قرآن پر برکت می‌فرماید:

"بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را" اما کسانی می گویند که ما بارها از خداوند خواسته‌ایم و پاسخی به ما نداده است. در لحظاتی که گمان می‌کنیم در حال دعا هستیم و خدا را می‌خوانیم، رنج‌هایمان را می‌خوانیم و تمرکز بر رنج می‌کنیم نه خداوند، در نتیجه وقتی شما رنج را می‌خوانید رنج در کنارتان می‌ماند. 

خواندن خدا یعنی در لحظه دعا چنان به ذات پاکش توجه کنی و چنان با او سخن بگویی که در دستانت که به سمت آسمان و به سمت اوست رهایی  بخشش را حس کنی. چنان او را صدا کنی که گویی به خواسته ات عالی رسیده ایی و خداوند  با لحنی آرام پاسخ میدهد: "بنده من! بنده من! چه می‌خواهی؟ " و هنگامی که خواسته‌ات را بگویی، سخنت که به پایان رسید صدای لبیک جانانه‌اش را بشنوی. این خداوند؛ خداوندی است که حضور دارد و در قرآن و قلبت با شما سخن می‌گوید و همواره با شماست.

"هوالحی. و هو القیوم " 

💠

با اجازه استارتر من هدفم فقط کمک به خودم و دیگرانه😉❤

اگه دوسدارید که پیشرفت کنید و یه زندگی هدفمند برای خودتون داشته باشید به تاپیکام سر بزنید و تاپیکام رو لایک کنید و ذخیره کنید تا یه گروه خیلی بزرگ شیم و از فردا مسابقه رو شروع کنیم😊💋

امروز دلیل لبخند کسی باش:)♡

🌹لیست نوبت افراد چله 🌹

🌸دوستان هرکس اسمش داخل لیست نیست بگه وارد کنم🌸

1.zakhmiiii

2.مههههشید 

۳.پفسه

4.niiilo

5.یازهرا66

6.نرگس

7.pari.ali

8.queen66

9.amirsamavin

10.طلاییی

11.roze54

12.ildaa

13.قطره۷۲

14.golbano-o

15.maryaml

16.دختری۷۴

17.ببعی۷۸

18.anahita۷۸

19.zeanab4903

20.نیکا۴۰۰(فاطمه)

21.helena67

22.رویا-ی-زیبا

23.مهدسه

24.نیلnilنیل

25.آرزو۲۳۳۲

26.شیدا937

27.دنیز

28.nargeees

[QUOTE=142805653]🌹لیست نوبت افراد چله 🌹 🌸دوستان هرکس اسمش داخل لیست نیست بگه وارد کنم🌸 1.zakhmiiii 2.مههههش ...

اسم من نیست