2777
2789
عنوان

🌺چله 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 334 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@رویا_ی_زیبا     ‍

ممنون عزیزم که تگم کردی😍😍😍

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

منم هستم .

انشالله حاجت روا باشید عزیزاان .

التماس دعا

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

هر ختمی هم که دوست دارین، میتونین بگیرین.

"و پسندیده اینه که ثواب ختم رو به وجود مقدس امام زمانمان هدیه کنیم"

برای برداشتن چله ذیعقده یکی از اذکار وسوره زیر پیشنهاد شده  

1⃣ سوره های فجر، فتح، محمد

2⃣ جامعه کبیره، جامعه صغیره

3⃣ ذکر لااله الاالله روزی۱۰۰۰ مرتبه

4⃣ صلوات روزی ۳۵۰ مرتبه

5⃣ ذکر یابصیر ۳۰۳ مرتبه

6⃣ آیه رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لندک سلطانأ نصیرأ روزی۱۰۰ مرتبه

7⃣ استغفار روزی ۷۰ مرتبه

8⃣ زیارت وارث؛ حدیث کسا

9⃣ زیارت عاشورا ؛ سوره طه

🔟 خواندن قران

@nargggges    

عزیزم ممنون که تگم کردی  من چند وقت پیشا سه تا چله رو با هم برداشتم که خیلی سختم شد و نتونستم تا اخر ادامه بدم.. منم اسمم مریمه واسه بارداری.. فقط یه پیشمهادی.. اسم همه کسانی که تو چله شرکت کردند رو بنویسین تا موقع دعا کردن اسم همو بیاریم. و دیگه اینکه چه قدر خوب میشه هر رزو که ذگرو انجام دادیم بیایم اینجا بگیک و اینکه هر کی به حاجتش رسید بیاد اینجا بگه.. نظر شما چیه؟؟

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
سلام دوستان بیایید ذکر اوردم براتون😎😂😂😂😄😄😄

سلام. قرار شد 500 صلوات و 500 استغفرالله دیگه؟؟؟

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
عزیزم ممنون که تگم کردی   من چند وقت پیشا سه تا چله رو با هم برداشتم که خیلی سختم شد و نتونستم ...

اره به نظرم هر روز که ذکر رو میگین همه افرادی که تو چله شرکت کردن و افرادی که التماس دعا گفتن رو دعا کنین.ان شالله همه حاجت روا میشن و میان میگن

میدونم اینام پیشنهاد و سفارش شده اند واس این روزا هرکس خواست بخونه برای منم دعا کن

ممنون عزیزم  

اره به نظرم هر روز که ذکر رو میگین همه افرادی که تو چله شرکت کردن و افرادی که التماس دعا گفتن رو دعا ...

اگه گروه هم بزنین خوبه.. من که هر روز میام اینجا میگم