2777
2789
عنوان

🌺چله 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 334 پست
تو گوگل منم دیدم ولی برنامه بادصبا اینو گفت تاپیک های دوستانم دیدم  حالا هرجور خودتون میدونی ...

اخه واسه من بادصبا هم زده سی شوال شاید شما اپدیت نکردی.من حتی تاپیک دیدم که گفته بود اول ماه یکشنبه هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه واسه من بادصبا هم زده سی شوال شاید شما اپدیت نکردی.من حتی تاپیک دیدم که گفته بود اول ماه یکشنبه ...

پس هیچی دیگه فردا انشاالله شروع می‌کنیم 

ببخشید وقتتون رو گرفتم 

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 

دوستان عزیزم بهتره ذکر رو در مکانی خلوت و رو به قبله باشه و طوری بگین که متوجه باشین که خطاب به خدا دارین این ذکرها رو میگین فقط زبونی نگین ذکرها دلی باشه.به خاطر همینه که خیلی ها حاجت نمیگیرن نه ذکرها درست گفته میشه نه یقین دارن به قدرت خدا

این حرف ها فقط جهت یاداوری به خودم بود و میدونم علم شما خیلی بیشتر از من هست

پس هیچی دیگه فردا انشاالله شروع می‌کنیم  ببخشید وقتتون رو گرفتم

من واقعا شک کردم که امروز اول ماه هس یا فردا چون خیلی ها روز دختر رو تبریک گفتم ولادت حضرت معصومه اول ذی القعده هست.بازم شما یه سرچ کن اگه اول ماهه از امروز شروع کنیم

من واقعا شک کردم که امروز اول ماه هس یا فردا چون خیلی ها روز دختر رو تبریک گفتم ولادت حضرت معصومه او ...

من بادصبامو اپدیت کردم

۳۰ شوال زده

احتمالا همون فرداست 

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
۵۰۰ صلوات +۵۰۰ استغفرالله و ربی اتوبه و الیه

عزیزم من دوتا ختم برداشتم میترسم نتونم برسم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

منم از فردا میخونم برام دعا کنید دوستان دعا کنید باردار بشم منم دعاتون میکنم ب هرچی میخاین برسین 

خدایا مسافر کوچولوم رو به تو می‌سپرم.👶❤️                خدایا خودت بسلامتی برسونش دستم.. ❤️🙏.               خدایا هرکی بچه نداره یکی از فرشته‌های کوچولوت رو بهشون هدیه بده.. 🙏🧡