2777
2789

سلام عزیزانم شبتون بخیر باشه

خانما من شنیدم استفاده از این ترکیب رنگ پوستو تیره نمیکنه (چون گلیسرین ب تنهایی تیره میکنه دیگه)؛ میخواستم بدونم به جه نسبت باید قاطی کنم؟ من الان با دوقاشق جای خوری ابلیمو و جهارقاشق گلیسرین و یک قاشق گلاب قاطی کردم اما حس میکنم شربت زدم به دستام یجوریه چسبی چسبیه😂😂😐🤦🏻‍♀️

ممنون میشم راهنمایی کنید😘

اها و اینکه رنگ پوست روشن تر میشه؟ من پوستم سفیده ولی از مچ ب پایین تیزه شده و مرزش مشخصه...

ممنونم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه بیرون رفتنی دستکش بپوش یا قشششششنگ بهش ضدآفتاب بزن

حالا یه مدت من کرم روشن کننده دست پرودرما استفاده میکردم البته یه تیوپشو استفاده کردم تا حدودی خوب بود ولی یه ماهه تموم شد

همه چی درست میشه

من زدم چند روز اول خیلی پوستم تازه شده بود ولی چند روز که گذشت هم پوستم تیره شد هم خشکتر شد چون گریسیرین رطوبت رو از عمق پوست میکشه بیرون و تو چند روز اول باعت طراوته ولی دائم که استفاده کنی رطوبت عمق پوست کم میشه باعث بدتر شدن این تجربه من بود

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
یه اسکراب ملایم بزن ، روغن خار مریم بزن ب دستات بعد دستکش لاتکس بدون پودر بپوش بخواب 

خوابیدن با دستکش خیلی سخته 😪

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
نه اصلنننن دستکش لاتکس کهصدا نمیده اذیت کنه فردا دستاتو ببینی کیف میکنی انقد نرم و لطیف و شفاف میشه

منم دستکشم لاتکسه اولش بزور خوابیدم نصف شب که بیدار شدم دیگه نتونستم ادامه بدم خخخخخ

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.