2821
2789

توروخدا نرو...ملت دارن میمیرن...این بیماری به هیچ کس رحم نمیکنه.بزرگ وکوچیک هم نمیکنه.همه رو گرفتار کرده

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچی ندارم به این مردم بی فکر بگم.....شما هم میخوای جزئی از این مردم باشی...واقعا دکترها وپرستارها چه گناهی کردن دارن تلف میشن به خاطر یه عده 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

‏ساعت ١٨:٣٠ - بخش آى سى يو بيمارستان كودكان .دختر حدوداً١١ساله از بخش كوويد تحويل گرفته شد، به سختى نفس ميكشه و عدد اكسيژن خون حدود ٨٥٪؜ است. به شدت مضطرب و نگرانه! و مكرر التماس ميكنه كه : "منو از اينجا ببريد بيرون ! من اينجا ميميرم ! تورو خدا نذاريد من بميرم ! من نميخوام بميرم!"

‏سعى مي كنيم بهش آرامش بديم ، به اتفاق پرستارش باهاش صحبت می كنيم تا آروم بشه و اضطرابش كمتر بشه .

دوباره ميگه : "آقاى دكتر ،خانم پرستار! توروخدا نذاريد بميرم ! من ميخوام زنده بمونم ! قول بديد كمك كنيد به من !"

‏و دوباره باهاش صحبت ميكنيم : " تو فقط آروم باش،نگران نباش،تو مثل دختر خودمون هستى،همه داروهاى لازم را شروع كرديم ،اينجا آى سى يو هست و تو حتماً خوب ميشى " اما خودم هم می دونم كه كرونا كار خودش رو مي كنه حتى در اينجا !در بندرعباس !

‏يك شهر در استانى كه رئيس جمهور در سخنانش درباره برنامه هاى دولت براى مناطق با شيوع بالاى كرونا هيچ اشاره اى به نام هرمزگان نميكنه !

ساعت حدود ٣بامداد:وضيعت تنفس بدتر شده،ميزان دى اكسيد كربن خون افزايش خيلى شديد پيدا كرده و دختر معصوم خواب آلود شده و اختلال سطح هوشيارى پيدا كرده !

‌‏چاره اى نيست ! بيمار را بايد اينتوبه كرد و به دستگاه تنفس وصل كرد ! شايد تنها شانس زنده ماندنش همين باشد!پس از تزريق داروهاى آرام بخش لازم بيمارم را اينتوبه و به دستگاه وصل ميكنم .

همچنان به جملات ملتمسانه و چهره ى مضطربش كه از ذهنم پاك نميشه فكر ميكنم !‏كاش در اين برهه كه شاهد استانى فراموش شده براى سكان دار دولت هستيم ،مردم خودشان به فكر خودشان و عزيزانشان باشند وتوصيه هاى بهداشتى درمورد كرونا راجدى بگيرند!كاش همه مردم بدانند كه كرونا پير وجوان،كودك و بزرگسال و زن و مرد نمى شناسد!همه در معرض خطر هستيم و كادر درمان بسيار بيشتر !

‏برگرفته از پیام یک پزشک خط مقدم مبارزه با کرونا در بندر عباس.

از صفحه تویبتر مهدیار سعیدیان

و انتهای این قصه ی تلخ....

خبرگزاری تسنیم:

‏مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ‎#هرمزگان:

کودک ۱۰ ساله بر اثر ابتلا به ویروس ‎#کرونا جان خود را از دست داد

این ‎#کودک یک دختر بچه ۱۰ ساله بوده که سابقه هیچگونه بیماری زمینه‌ای نداشته است.

با جان باختن این کودک زنگ خطر برای خانواده‌های هرمزگانی به صدا در آمده/تسنیم

@iranni_news

توروخدا نرو...ملت دارن میمیرن...این بیماری به هیچ کس رحم نمیکنه.بزرگ وکوچیک هم نمیکنه.همه رو گرفتار ...

ن نرفتم ی تصمیم بود ک اونم معلوم نیس برم عزیزم بااینک باردارم هستم روحیم تواین وضعیت خراب شده

ن نرفتم ی تصمیم بود ک اونم معلوم نیس برم عزیزم بااینک باردارم هستم روحیم تواین وضعیت خراب شده

من باردارم هیچ دکتری جرات ندارم برم...شبا از درد به خودم میپیچم جرات دکتر رفتن ندارم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

خاک توسرون اینقدر نفهمن 

یکیش خانواده شوهر من مدام شمالن 

اونجا ویلا دارن 

میگن ما جایی نمیریم ما تو ویلاییم 

پریشبا عقد بودن 

دوباره با یه عده پارک بودن 

دوباره دسشب با فامیل پارک بودن 

دوباره رفتن باغ منم نمیرم باهام اخلاقشون بد میشه 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
هیچکدومم ماسک ندارن😒

اصلا چرا اونجا هستند که بخوان ماسک بزنن ....یعنی سخته یک سال سفر نریم بیرون نریم مرکز خرید نریم....پرستاری تو پیجش گذاشته بود به گان و شیلد وماسک عادت کردیم ولی دیگه تو این گرما نمیتونیم تحمل کنیم نفسمون بالا نمیاد به ما رحم کنید...ولی ما چیکار میکنیم کاملا بی تفاوت

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اصلا چرا اونجا هستند که بخوان ماسک بزنن ....یعنی سخته یک سال سفر نریم بیرون نریم مرکز خرید نریم....پ ...

میگن میریم و رعایت میکنیم برا همون میگم

تازگیام که همه میگن قرار نیس تو خونه بپوسیم شاید تا دوسال نره😞

❤دخترم زندگی منه❤
میگن میریم و رعایت میکنیم برا همون میگم

والا هیچکس رعایت نمیکنه....خدا خودش رحم کنه این بلا رو از سر مردم برداره.....چون ماها به خودمون رحم نمیکنیم