ساعت ١٨:٣٠ - بخش آى سى يو بيمارستان كودكان .دختر حدوداً١١ساله از بخش كوويد تحويل گرفته شد، به سختى نفس ميكشه و عدد اكسيژن خون حدود ٨٥٪ است. به شدت مضطرب و نگرانه! و مكرر التماس ميكنه كه : "منو از اينجا ببريد بيرون ! من اينجا ميميرم ! تورو خدا نذاريد من بميرم ! من نميخوام بميرم!"
سعى مي كنيم بهش آرامش بديم ، به اتفاق پرستارش باهاش صحبت می كنيم تا آروم بشه و اضطرابش كمتر بشه .
دوباره ميگه : "آقاى دكتر ،خانم پرستار! توروخدا نذاريد بميرم ! من ميخوام زنده بمونم ! قول بديد كمك كنيد به من !"
و دوباره باهاش صحبت ميكنيم : " تو فقط آروم باش،نگران نباش،تو مثل دختر خودمون هستى،همه داروهاى لازم را شروع كرديم ،اينجا آى سى يو هست و تو حتماً خوب ميشى " اما خودم هم می دونم كه كرونا كار خودش رو مي كنه حتى در اينجا !در بندرعباس !
يك شهر در استانى كه رئيس جمهور در سخنانش درباره برنامه هاى دولت براى مناطق با شيوع بالاى كرونا هيچ اشاره اى به نام هرمزگان نميكنه !
ساعت حدود ٣بامداد:وضيعت تنفس بدتر شده،ميزان دى اكسيد كربن خون افزايش خيلى شديد پيدا كرده و دختر معصوم خواب آلود شده و اختلال سطح هوشيارى پيدا كرده !
چاره اى نيست ! بيمار را بايد اينتوبه كرد و به دستگاه تنفس وصل كرد ! شايد تنها شانس زنده ماندنش همين باشد!پس از تزريق داروهاى آرام بخش لازم بيمارم را اينتوبه و به دستگاه وصل ميكنم .
همچنان به جملات ملتمسانه و چهره ى مضطربش كه از ذهنم پاك نميشه فكر ميكنم !كاش در اين برهه كه شاهد استانى فراموش شده براى سكان دار دولت هستيم ،مردم خودشان به فكر خودشان و عزيزانشان باشند وتوصيه هاى بهداشتى درمورد كرونا راجدى بگيرند!كاش همه مردم بدانند كه كرونا پير وجوان،كودك و بزرگسال و زن و مرد نمى شناسد!همه در معرض خطر هستيم و كادر درمان بسيار بيشتر !
برگرفته از پیام یک پزشک خط مقدم مبارزه با کرونا در بندر عباس.
از صفحه تویبتر مهدیار سعیدیان
و انتهای این قصه ی تلخ....
خبرگزاری تسنیم:
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی #هرمزگان:
کودک ۱۰ ساله بر اثر ابتلا به ویروس #کرونا جان خود را از دست داد
این #کودک یک دختر بچه ۱۰ ساله بوده که سابقه هیچگونه بیماری زمینهای نداشته است.
با جان باختن این کودک زنگ خطر برای خانوادههای هرمزگانی به صدا در آمده/تسنیم
@iranni_news