2777
2789

اسی من از اول تاپیکت بودم ....اسی کارت اشتباه بود خیلی هم زیادددد.....چرا بیخیالش نمیشی....دلت میخواد تا کجا پیش بره تا دلت خنک بشه؟؟؟ تا طلاق داداشت دلت خنک میشه؟؟؟ بابا مگه ما همه قدیسه هستیم که گناه بقیه رو جار میزنیم....الان رابطتت هم با زن داداشت خراب کردی....رابطه مادرشوهر پدرشوهرم بد کردی..‌‌‌‌.توروخدا تمومش کن....چرا نمیترسی از آبرو بردن بنده خدا....شاید زن داداشت اذان‌صبح میخواسته توبه کنه....😔

میشه برای سلامتی نینی تو دلم صلوات بفرستید❤مرسی مهربونا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استاتر اشتباه کردی  تو مسائل ناموسی هر چی بیشتر هم بزنی گندش بیشتر درمیاد تو خودت تذکر می داد ...

من فاز اینایی که میگن اسی بهش چیزی بخش نگه رو نمیفهمم خودتون زن داداشتون اینکار میکرد چکارش میکردین نه خدایی فقط یه لحظه تصورش کنید!؟ والااااا 

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
پس به این باشه این همه مرد خیانتکار با تذکر می شینن سر جاشون نه؟؟؟  میگم بر اساس احساس حرف نزن ...

خب پس بگفته شما لابد با تذکر خواهرشوهرررر به راه راست هدایت میشد آره؟اتفاقا اینطور میفهمه قضیه خیلی جدیه و باهاش برخورد سخت میشه و اگه اگه بقول شما زن خوبی بوده و اشتباه کرده که ممکنه هرکسی بکنه حالا دیگه میشینه سرجاش دور ایکارا رو خط میکشه

اسی من از اول تاپیکت بودم ....اسی کارت اشتباه بود خیلی هم زیادددد.....چرا بیخیالش نمیشی....دلت میخوا ...

بیخیاللللل؟عزیزم همیشه همه چیز از یجایی شروع میشه و ممکنه به جاهای خیلی خطرناکی ختم بشه چرا اینطور فکرنمیکنید که ممکنه از یه فاجعه جلوگیری شده باشه.من نمیدونم چرا برا بعضیا راحته خیانت😳اونم خیانت ناموس داداشت که تمام وجود آدمه.این زنه هم خودش خواسته اینطور بروزش بیاد میخواست خطا نکنه

من فاز اینایی که میگن اسی بهش چیزی بخش نگه رو نمیفهمم خودتون زن داداشتون اینکار میکرد چکارش میکردین ...

شما عاقبت این کار اسی رو خبر ندارید 

اگه بگم صد تا مورد مثل اسی رو دیدم هم باور نمی کنید

تا تجربه نشه برات از روی احساس تصمیم گرفتن راحته 

ا

دنیا اونقدرها جدی نیست   
خب پس بگفته شما لابد با تذکر خواهرشوهرررر به راه راست هدایت میشد آره؟اتفاقا اینطور میفهمه قضیه خیلی ...

به گفته من نه به گفته عقل و منطق نباید ابروریزی کرد

همون اول خودش تذکر می داد کافی بود

ادامه دار میشد تصمیم جدی تری می گرفت

این قضیه به اینجا ختم نمیشه

من فکر نمی کنم پدر و مادرش بتونن ساکت بمونن و به پسرشون چیزی نگن

حرف که اومد بیرون دیگه نمیشه جلوشو گرفت

عاقبت این کار مهمه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
اسی من از اول تاپیکت بودم ....اسی کارت اشتباه بود خیلی هم زیادددد.....چرا بیخیالش نمیشی....دلت میخوا ...

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 اذان صبح رو خوب اومدی 

برادر بدبختش مثل چی کار کنه که زندگی راحت واسه خانوم فراهم کنه بعد خانوم بره هرکاری دلش میخواد بکنه با یکی دیگه حرفای س ک سی رد و بدل کنه که میخواد اذان صبح توبه کنه هیچی به هیچی 😁😁😁😁😁😁😁😁😁 جالبه