2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم دکتر گف کیست ی ورم کوچیک ریشه دندونم روی لثه ایجاد شده.شما تورم داری؟؟؟

عاها پس فرق داره عاره من یطرف صورتم بدجور باد کرده دندونم کشیدنیه جرات ندارم بکشمش از ترس دردش .چند ساله هی اینحوری میشم

عاها پس فرق داره عاره من یطرف صورتم بدجور باد کرده دندونم کشیدنیه جرات ندارم بکشمش از ترس دردش .چند ...

اره اون ابسه س ک صورت ورم میکنه ولی برا من فقط ی تورم کوچیک اندازه عدس رو لثمه صورتم ورم نداره دکتر گف برو متخصص درمان ریشه حالا میترسم .شمام بنظرم برو زودتر بکش تا عفونتش خدای نکرده واست مشکل ساز نشده

اره اون ابسه س ک صورت ورم میکنه ولی برا من فقط ی تورم کوچیک اندازه عدس رو لثمه صورتم ورم نداره دکتر ...

عاها اوکی .خودم ک حس میکنم عفونتش ب کل بدنم زده اصلا شدیدا فوبیای دندونپزشکی دارم.ممنون گلم

عاها اوکی .خودم ک حس میکنم عفونتش ب کل بدنم زده اصلا شدیدا فوبیای دندونپزشکی دارم.ممنون گلم

انشاالله بهتر شی. منم الان خیلی میترسم برم دندونپزشکی ولی چاره ای نیس دیگه باید زودتر درمان کنیم

[QUOTE=142242186]انشاالله بهتر شی. منم الان خیلی میترسم برم دندونپزشکی ولی چاره ای نیس دیگه باید زودتر درمان کنیم[/QUOTE

ممنون گلم .بنظرم نگران کرونا  نباش الان همه مطبا بهداشتو بیشتر از قبل رعایت میکنن